Som att vända på handen

Det är inte klokt vad vädret snabbt kan ändra sig. Så sent om igår hade vi fint väder. Fast det var ju inte hela dagen. Från och med 16 så var det strålande sol ute. Och visst slår det en att det kommer att förbli så här och inte vara så regnigt och tråkigt imorgon. Men nehe då, det var det inte. I morse regnade det ner än vad det gjort de andra dagarna.
Och nu när jag sitter här slår regnet som spön i backen. Har faktiskt hört och sett åskan med. Uscha!
Jag längtar efter solen igen, men framför allt den underbara värmen som vi hade. Då man slapp att gå omkring i jacka och tänka på att man måste klä sig varmt. Då kunde man ta på sig vad som helst för man visste hur varmt det skulle bli den dagen... Men ja ja, regn behövs ju visserligen med.

Men den dagen du föds min lilla vän hoppas jag att det kommer vara strålande sol. Fast kanske att det kan komma lite lätt med regn. Som man skulle kunna tro att det är änglarna där uppe som gråter av glädje. För att ytterligare ett barn har kommit till världen!
Jag blir fortfarande lika glad av tanken på att du snart är hos oss! Och därför kan jag stolt berätta för dig att din mamma älskar dig! <3 Och säkert din far med, fast han är blyg att vissa det för oss ;) Men det kommer ska du se. Vi måste ge honom den tid han behöver!


Men ska gör lite annat nu. Men så länge;

På återseene!

Over and out!

Johanna

Kommentarer
Postat av: Mamma Melissa -änglamamma och gravid

Åh, så fint skrivet!:.)) Ja, killarna kan ta lite tid på sig... nu ser jag ju att min man förstår mer hur stort det är med en bebis i magen, med flickorna var det liksom ogreppbart för honom... men nu vet han:.)) och då är vi lite mer på samma plan,.)

2009-05-08 @ 16:58:12
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: PetramedAochE

Kikar in och tipsar om att jag nu har en ny spännande tävling inne hos mig!



http://www.petramedaoche.se/?p=958

2009-05-08 @ 18:42:30
URL: http://PetramedAochE.se
Postat av: Annie

Va söt du är johanna :)

2009-05-08 @ 19:00:16
URL: http://hallonflikka.blogg.se/
Postat av: jossan

Vad fint skrivet Johanna ! <3

2009-05-08 @ 20:36:27
URL: http://enrocksessas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0