Liseberg idag tro?

Lördag morgon och det regnar inte ute. Härligt! Då kanske det blir som vi besämt. Att vi far till Liseberg. Lisebeg here we come! Blir för min del att springa omkring och spela och åka alla barnsaker. Inget fel med det. Bara de inte står att jag är för tung.  Ha ha*  Men det chansen kan man ju hoppas är väldigt liten.

Dår märker vi även om du min lilla vän tycker det är kul med fart och fläkt eller om du kanske är av den lugnare typen. Blir du den lugna typen måste du helt enklet fått det från din mellan moster Emma. Hon har ju ett visst lugnt i sig. :) Och blir du lite vildare så vet vi att det kommer från din far och mig. Vi är ju inte speciellt lugna. :) Det märket vi förhoppnngsvis senare idag.
Men ett tecken på att du inte gillar höga ljud har vi ju redan fått reda på. För när jag klipper gräset blir det en och annan hård spark. Men nu ska jag nog lämna över det till någon annan. Eller så får jag göra det två gånge till. Eftersom din moster har opererat sin fort och din mormor inte har tid.



Ska jobba vidare. Men så länge;

På återseende!

Over and out!

Johanna

Kommentarer
Postat av: iesson

hej!!

tack för ditt besök på min änglasida!! Lycka till med bebben i magen! En helt ny värld kommer att öppna sig för dig - jag lovar!! :-)

Själv har jag haft den stora lyckan att sätta två barn till världen + en som inte kom hela vägen fram och är nu en ängel i himlen. Och nu sen två år tillbaka har jag två bonusbusar också.

så en en gång - Lycka till!!

kram iesson

2009-05-09 @ 14:24:38
URL: http://iesson.bloggsida.se
Postat av: tess

http://theitah.blogg.se

2009-05-09 @ 14:45:50
URL: http://theitah.blogg.se/
Postat av: M A L I N

tufft att du har piercingen kvar i naveln. visste inte ens att det funkade :D

2009-05-10 @ 16:14:45
URL: http://www.malinh.com
Postat av: Martina och Hannah

Vi har chansen att bli veckans blogg det skulle vara snällt om du vill rösta på oss. Det kan du göra här, vi är blogg nr 12. http://jantra.blogg.se/2009/may/manadens-blogg-1.html#comment


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0