Idag är det min tur!

Idag har jag kommit fram till att det är min tur. Min tur att vara snygg! Så jag har faktiskt lagt ner mer tid än vanligt på mig. Och resultatet blev helt okej!
Tänkte att nu när Emil sover kan jag ju passa på att göra allt på en och samma gång. För i vanliga fall när Emil är med blir det mest att variera mellan mig och kolla Emil, fortsätta med mig, kolla Emil och så håller det på tills jag är klar. Men nu fick jag göra allt i fred! :)
Dessutom så kom vi upp tidigt idag. Klockan var inte ens åtta. Och för att vara Emil är det lite förvånade att han vaknar innan nio-halv tio. Men det gjorde inte mig något. För nu när det är så grymt bra väder så kan man ju lika gärna ta vara på det. För vem vet hur länge det stannar denna gången?
Och precis som alla andra dagar blir det försök till lite mor och son mys i sängen men det går alltid åt skogen. Konstigt nog är det så mycket roligare att krypa runt och på sin mamma än att ligga jämte henne och mysa. Konstiga unge! ;)
Men tillslut var det i alla fall dags att gå upp och äta frukost. För Emil serverades det i dag fullkorns gröt med hallon och till efterrätt blev det en liten banan. Och sen sa det bara boom så var det åter igen dags för sängen.
Denna kille som rör sig som en virvelvind, orkar bara vara vaken en timme efter att han har vaknat på morgonen, så det vara bara att lägga honom i sängen så somnade han som en stock efter bara några minuter.
Får hoppas att han vaknar snart. För vid ett ska vi vara på Bvc och innan det ska han ha hunnit äta lite mat.
Nu får jag ta och kila iväg.
Over and out!
Johanna
Pao och Emil på picknicken i torsdags :)

Underbart med svett!

Shiit vad det var skönt med en löp runda idag. Sköna att få svetta av lite granna! Undra vem som uppskattade det mest, jag eller Doris? :)
Så nu alldeles strax blir det en varm dusch för att sedan krypa ner i sängen igen för att kunna ladda om för en fartfylld morgondag med bland anat besök på BVC. Men först ska Doris göra sina natt behov. Frågan är ju bara hur mycket hon kommer göra, eller om hon större delen av promenaden kommer lukta på alla andras dofter?
Men men, what ever?
Jag ska uppdatera i morgon också. I promes!
Over and out!
Johanna

Mammas kille i sin badrock från farmor Mervi. I love you! <3


Ute

Löpkläderna på och även löparskorna så ger jag mig ut i det soliga vädret!

Tack vare Unge herr Ekberg!

Nu var det ett väldigt bra tag sen jag var här och uppdaterade. Jag vet att jag ha haft mer än tid, men orkan har inte funnits där. Visserligen finns den inte där nu heller. Men i stället för att bara sitta och småäta som jag gör när jag är rastlös tyckte jag att: "Varför inte skriva några rader i min lilla blogg som inte blivit använd på år och dar!" Så nu sitter jag här och skriver av mig i min ensamhet.
Dagen har varit helt jäkla underbar. Vaknade tidigt tack vare Herr Ekberg Jr så då blev det lite mys i sängen. Eller det kanske jag inte kan kalla det heller? Eftersom Emil precis som alltid är helt vild när jag lägger honom hos oss och bars kryper omkring och nästan ger både mor och far hjärtattack! Men tillslut fick det vara nog på myset och vi tog orken till oss och gick upp.
Väl uppe blev det lite frukost i form av Manna grynsgröt och Formell 1 ( Dessvärre de absolut tråkigaste som finns! ) och även besök av Herr Ludvig Johansson. Fram tills Stefan och Ludvig stack iväg för att greja med den där förbannade bilen! Så för min del blev det också en riktigt lång promenad med min underbara Pauline Melkersson.
Jag bara älskar den där unga damens sällskap. Bland det absolut bästa som finns! :)
Våran korta runda blev inte så vidare kort. Den blev över två timmar! Oj oj oj. Men när solen väl är framme kan man inte allt än vistas ute?
Måste kila och väcka Emil nu. Han får inte sova mer för då komme han somna så sent ikväll och det godtas inte! ;) Haha
Over and out!
Bee there!
Johanan

Mammas stora älskling på picknicken i torsdags :) Jag älskar dig!


RSS 2.0