Middag hos mor och far

Efter en kaffe på Punkten och ett besök hos pappa och mamma är vi nu hemma.

Jag kände att idag ville inte jag vara hemma mer. Det fick vara nog. Har ju varit hemma så mycket det senaste. Visst det är ju inte så konstigt med ett sjukt litet barn kan man förvisso inte var annat än just hemma. Det är mysigt, oja!
Men ännu skönare är det att komma hem till mamma och pappa. Trevligt sällskap, och underbar mat! Plus att Emil kan vara med lilla Wilma.

Även om Emil är väldigt förkyld gillade nog även han att komma hemifrån och bort till mormor och morfar. Det finns så mycket mer att göra än här hemma i allt flyttkaos. Och det som han verkligen gillade var att bada med Wilma i den stora jacuzzin som finns. Man kan ju verkligen prata om glädje när hälften av allt vatten fanns på golvet efter att han och Wilma hade haft vattenkrig. Vilket antagligen innebar att den som skvätter mest vinner, där antagligen Emil vann, haha!

Efter det blötta badet var det ÄNTLIGEN dags för mat. Idag servarades det potatisgratäng och filé. Kunde inte blivit en bättre onsdags middag! :)

Nu sitter vi i alla fall hemma och har myst ner oss i sängen och kollar på "filmen om pingvinerna från Madagaskar". Ingen av oss tror jag egentligen fattar någonting? Har sagt så många gånger att vi ska byta. Men ännu har ingen av oss kommit upp och gjort något åt saken.

Jaja, låte saken förbli oklar ;9

Over and out!

Peace,

Johanna

Kommentarer
Postat av: Pao

Vad fint att ni var hemma i sätila!

2011-01-06 @ 19:53:34
URL: http://paulinesofialovisa.blogg.se/
Postat av: madde

fiin blogg :)

2011-01-09 @ 02:39:16
URL: http://madeleeneahman.blogg.se/
Postat av: Linda- Keven & Chris mamma

Haha ha det får vi tro att du gör, haha :) Syns imorgon! :) Natti!

2011-01-19 @ 23:26:58
URL: http://lindaglansins.blogg.se/
Postat av: Linda- Keven & Chris mamma

Jo men gör det! :) Klart våra trollungar ska ha lika :)

2011-03-06 @ 16:55:30
URL: http://lindaglansins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0