Rolig början på denna dagen

Denna dagen hade en lite ovanlig start. Eller kanske inte endå. Men det började iallafall med att min lilla Annie ringde och fråga de om jag sov. Så som hon brukar nu för tiden. Då vet man också att hon har "missat" sin buss och frågar om jag kan vänta på henna vid skåpet så vi båda kommer försent.Visst sa jag. Vi la på.
 Dryg 2 minuter senare ringer Danne. Han frågar:
- Johanna? Är du hos Stefan? (A)
- Ja de e jag. Du körde ju hem oss hit igår. Komme du igår? ;) ( Haha*)
- Just det ja. Men är du själv där?
- Japp det är jag
- Bra då kommer jag till dig. För jag vill inte åka till skolan och jag kan inte åka hem heller. För morsan är hemma.

Precis när jag fått på mig kläderna ringer det på dörren. Jag öppnar och vem kunde det vara, om inte Danne. =D Han stiger in och går raka vägen in till Stefans rum. Han sätter på datorn. För vad ska han göra under tiden som jag sminkar mig? =P När jag är klar sittar han och kollar på bilar. Vad kunde man tro om Danne. Om han inte kollar på bilar när han sitter vid en dator då är det något som inte är rätt =D Haha* Vi börjar snacka om lita allt möljig. Enda tills vi säger att vi ska åka till skolan. Vi åker i hans vrålåk och så gick vi alla på lektion =d


Men skitsamma, nu ska jag och Acka dra och äta =p Mums*

Johanna Tycker om sin Stefan =) <3

Snart bär det av!

Nu e det inte långt kvar tills vi kommer att åka. Eller visst e det en stund man bara hmm 8 månader eller nått. =D Måste vara förvanna alls om ska åka till Sunny Beach i Juli att det inte kommer att bli en lugn stund Haha*


image4
Vårat Hotell =)

Vart e världen på väg?

Det är sjuk hur mycket skit det finns här i världen. Det finns så mycket i våran närhet som vi inte ens hade en aning om. Att de som vi älskar mest kan snacka skit om andra fattar jag inte. Visst har jag med snackat skit om personer, men inte på samma sätt som ni. Jag blir så förbannad att jag blir arg! Men jag orkar inte hela tiden hålla på att bry mig. Även om det är jobbigt Acka så kommer vi att klara detta tillsammans. Jag kommer aldrig de låta de trycka ner på dig. Jag kommer finnas vid din sida vad som än händer! Det vet du! Jag älskar dig!

Igår satt jag på bussen på väg till Skene för att åka till Fotskäl för att kolla på hockey med Stefan och Danne. När jag kliver av bussen och in i Dannes bil frågar han mig med en söt röst:
-Johanna, det är så att jag och Stefan fryser väldigt mycket och undrar om vi inte kan skita i hockey och åka hem till mig istället och äta plättar, dricka varm cholkad och se på film?
Hur kan man inte låta blir att säga okej till det? När han ber så snällt =P
Så vi åkte hem till Danne och kollade på film, åt plättar och drack mjölk istället (Eller bara jag och Danne). Vi hade lite svårt att bestämma vad vi skulle se, men tillslut blev det en moppefilm och tillslut sa jag att vi skulle kolla på en "riktig" fil opch då blev det "Pistvakt". När den va slut körde Danne hem mig och Stefan till honom. Jag hann knappt komma innan för dörren innan jag somnade. Det är jobbigt att se på film, äta plättar och godis och dricka mjölk.

Tycker om min Stefan =)

Annie

Det är inte lätt att säga emot dig ska du veta. Detta som jag skriver är tillägnad dig gumman! Hade det inte varit för dig hade jag kanske inte suttit här och skrivit nu.

Jag minns det som om det vore igår. Vi började skolan 22 augusit förra året. Vi började inte i samma klass men efter ca 2 veckor fanns du där. 
Jag kände ju inte dig då. Tyckte att hon är väl som alla andra i klassen. En otrevlig och tyken tjej. Men jag hade fel. Hon va som en ängel nedsänd från Himmelen.
Vi började att skicka lappar. För din kille var nämnligen kompisa med den killen jag höll på med då. Det är nog honom vi ska tacka för att det blev som det blev.
Och nu ett år efter är allt bättre än någonsins!
Vi har ALDRIG bråket. Eller jo visst har vi det men det har ju bara varit små barnsliga bråk. Som man blir kompisar igen efter bara mågra sekunder.

Hinner inte skriva klart allt nu för då skulle jag kunna sitta här hela livet. Men jag lovar att jag ska skriva klart imon när jag hommer hem från jobbet.

Men Annie, glöm aldirg att jag älskar dig mer än nått nnat!
<3 For ever and ever baby! <3

Välkommen till min nya blogg!

Annie tvinga mej till detta :P

RSS 2.0