God middag!

God middag!

Det är en sak som jag har undra nu i ett tag. Varför pratas det så mycket om Volvo hela tiden? Jag läste så sen som för mindre än två veckor sedan om SAAB. Det stod då att SAAB hade gått ner i försäljning med 31% medans VOLVO bara hade skjunkit med 14%. Undra hur detta kommer sig? Jaja, det blir la väl till slut hoppas jag. Bara inte alla varslas "/

Det är inte det enda som går i mitt huvud nu. Har en jäkla ångerst med. Vet ju fasen inte hur jag ska göra. Det är dags att bestämma sig nu Johanna Bengtsson. Men det är ju inte lätt! De jag har pratat med förstår. Men jag tror inte att det riktigt gör det faktiskt. Det är lätt att tro att man tror att man förstår. Fast det kanske i själv verket inte gör det... Men men. Det löser sig ju till slut.


Näe, nu får jag fortsätta jobba. Behöver ju inte slappa bara för att Hampus och Rikard är ute på "äventyr".  Plus att jag nu är själv i butiken och har halva lagret för mig själv :P


Over and out!

Johanna

Back

Hej igen!

Nu är jag tillbaka. Men enbart en kort stund. Ska precis gå och dusha. Jippie! För nu har vaktmästaren varit här och låst upp dörren efter våra grannar. Fråga mig inte varför men de hade låst dörren.Redan i mitten av förra veckan! De börjar sakta men säkert gå mig på närverna! Åh!

Jaja,over and out!

Johanna
!

Jobb och åter jobb

Hej alla glada!

Helgen har varit fantastisk! Lördagen spänderades först på Disney on ice. Mycket fantatiskt! Vilken skriskoåkning! :O En aning avis kanske? När det var slut blev det som jag förutspått, Wilma skulle bara ha McDonalds. Efter ett litet mål mat bar det hem till Sätila igen.
När vi kom hem sprang jag bort till min lilla kuse. Skulle hinna mocka innan mormor skulle komma och vi skulle åka till Kinna. Men vi visse inte när hom skulle komma. Vi hade skyndat oss kan man säga i onördan kan man säga. Hon kom nämligen inte förens vid 1700. Men lika bra att ha det gjort. När hon väl kom och vi kom hem till Kinna kom Ludde och Mikael över. De hade visst bestämt at vi skulle ut med husvagnen! Oh nej! Inte i detta oväder. Regn, regn och åter regn hela kvällen/natten lång!  Men det brydde sig inte de om. Det var faktiskt mycket trevligt i allaf all. Vi kollade på film, satt och spelade lite spel och tjockade oss med varsin pizza eller sallad. Mums!
Söndagen blev till att käka hemma hos Stefans mor och kolla på den nya lägenheten.  Även denna dag var det ett fruktansvärt väder! Uscha!

Men men. Sitter i alla fall nu på mitt lilla jobb väntar på att kunderna ska komma hit. Eller näe, jag ska vara uppriktig. På att det ska bli min tur att äta. Både Peter och Hampus de små gottegrisarna sitter och äter. Är fruktansvärt sugen på min hemma gjorda baguet! :P Är fruktansvärt hungrig med som pricken över i:t.

Time to lunch. Over and out! I coming back later ;) Trust me!

Johanna

LOV!

Hej!

Nu har lovet precis börjat. Fast det blir kanske inte nått lov för mig. Ska jobba hela lover nämligen. Men fram till söndag iallafall.

Sitter just nu hemma hos Annie och Putte. Har även varit ute med Dotis som är inneboende här just nu. Stefans mamma sa att vi inte fick ha Doris i våran lägenhet. Hon är alltid lika söt när man kommer. Hon böjar gny så gulligt. Min lilla älskade Dorisa bebis! <3

Imorgon ska Stefan, Wilma och jag in till stan och kolla på Disney on ice, High school musical 2. Vilket är Wilmas 6 år present från oss. Det sak bli väldigt trevligt! Efter förestelläningen kan jag gissa på att Wilmabus kommer vilja ha McDonalds. Så det blir nog. Efter det bär det väl hem till Sätila och därifrån vet vi inte för tillfället.

En annan nyhet är att vi går fick reda på att vi är först i kö på en ny lägenhet! :)  En två i Assberg. Ska bli mycket mysigt. Ska nog kolla på den på söndag.



Jaja, hörs senare.


Over and out!


Johanna

 

Hur kan hon?!

Hej igen!

Vissa människor förstår jag mig bara inte på. Som bara vill ha uppmärksamhet hela tiden! Det gör mig vansinig! Ännu mer arg blir jag när personen i fråga påstår att JAG skulle ha startat rykten om henne. Nej , det måste hon fått om bakfoten. Så bara för det så har hon berättat för alla i klassen om min situvation! JÄVLA IDIOT det är det enda jag säger! Hon vet ju inte ens hur det är allting! Hon bara antar att det är så. Kan det vara bara för att hon ångrar sig över sitt berslut för två årsen kanske? Jag vet inte. Nu var det jag som antod det... Men jag har en ganska så stor aning om att det stämmer faktiskt.

Jaja, nu ska jag gå och repa.

See you!

Johanna

Försovit mig än en gång!

Hej

Försvovning är just nu mitt stora problem. Återiigen har jag klarat av  att inte väcka till klockans tutande.
Fast förtutom försovning så vet jag att det finns personer i denna värld som hellre lever i andra än sitt egna privatliv! Som tar reda på allt, sprider rykten och så vidare. Det kallar ju inte jag precis att man tar hand som ditt eget och skiter i andras. Eller?
Ganska trött på att höra det från vissa enstaka personer faktiskt . "Grattis Johanna! Va kul!" Vissa säger inte ens grattis ,inte för att jag ber om det eller så, utan går istället runt och tror att de har tagit reda på en stor händelse!
Näe nu blir jag bara förbanad och skiter i detta för denna dag. Får se om jag återkommer...

Vad har jag att tillägga tro? Just nu inte mer än vad som redan är skrivit..

På återseénde!

Johanna

Pilates strax med Malousan

Hej!

Har varit hemma från skolan idag. Har fast en stor klump i halsen. Det har till och med känst som om jag ska spy. Uscha!
Men det har varit rätt skönt at vra hemma. Gick med Stefan och Doris till jobbet vid 0630 och Sedan hem igen. Somnade ok oach vaknade itne förens vid halv tre.Opps! Där gick den dagen för fort.

Men men, Malou är här nu och strax blir det til att träna lite Pilates. Mysigt!

Jaja, det var lite som händ i min vardag.

//Johanna

God morgon!

God morgon!

Kan man tänka sig att klockna nu har passerat halv nio? Jag om man har varit uppe sen kvart i sju som jag är det nog inte så svårt.

Sitter just nu på jobbet och ska strax öppna var det tänkt. Kom hit först av alla. Redan klockan 07:50. Men eftersom jag är så feg som jag är så vågade jag inte öppna och larma av. Det är lite skrämmade det första gången och detta skulle till att bli min första gång. Jag stog där och försökte ta mitt förnuft till fånga med det gick åt helvete rent ut sakt! När jag väl skulle öppna ( eller som jag hade tänkt länge nu vid detta laget ) så kom Mattias som min räddare i nörden. Han berättade att det inte var så svårt som jag hade trott. Sicken ossis Johanna! Sitter nu dessutom och väntar på att Simon och Tobbe ska komma och göra mig lite sällskap...

Tack och hej för mig denna gång!

Nu är hon igång ingen!

Hej på er!

Nu är jag tilbaka mina kära läsare. :) Eller jag vet att det finns några som iallafall har saknat mtt skrivande ;)

Dagen har varit väldigt speciell., Vaknade vid sex när det var dags för Stefan att gå upp. Låg visseligen kvar i sängen en liten stund och nöjt av mitt underbara sällskap! Tack älskling! <3 Vid halv sju fick Stefen lite panik när han upptäckte vad klockan var. En stressad kille jag helt plötsligt fick var inte det jag hade tänkt mig precis. Vi skulle ju äta frukost tillsammans idag "/ Men men, det kommer en dag i morgon med! :)
Men jag följde  honom halvägs till jobbet med min underbara Doris nära mina ben. När det var dags att skilljas åt var det dags för ett par stresade kyssar.
Jag fortsatte då min lilla morgonpromenad med Doris. Mysigt att vara uppe i Kinna så tidigt pch kolla noga på hur allt ser ut innan det är folk, bilar, bussar och cyklister överallt. Och dessutom när det är mörkt. 

När jag kom hem var det min tur att bli lite stressad. I undrar på om jag skulle åka med Cathrin eller om jag skulle ta bussen... När jag inte fick når svar av Cathin tog jag för givet att hon inte hade sett det så vid 0805 traskade jag bort till min milla buss. När jag kommer till skolan och går in i Olsagårdssalen fick jag syn på ANNIE! Oh, vad jag har saknat henne! Min lilla Annie! <3 Väl i skolan denna dag var det dags att testa studensmösser. Jag och Annie tog i princip likadant  "paket" kan man säga. Det betod av:
- Stuntmössa (Givetvis!)
-Champanjeglas
- Och jag tog mig ett par trosor :)

Efter att vara klar där var det en ganska så lång tid tills den första lektioen skulle börja. Under den tiden satt jag och mina kära vänner ner för att ta ett litet samtal. Eller vi pratade ju om allt precis som vanligt! :) Där vi bestämde ett jag skulle göra en viss grej efter skolan.

Dags för en avrundning tycker jag allt nu. Börjar få lite kramp i fingrarne nu, har ju inte skrivit såhär mycke på länge! :)

Jag gjorde det jag skulle när jag kom hem och det var som vi anntyde flickor. Nu återstår det bara att se hur det blir med. Men det kommer blir bra det kan jag lova er! :)

Ha en fortsatt trevlig afton!

/ Johanna




 

RSS 2.0