Valborg firas vart?

Det är verkligen skönt med så underbart väder som vi har nu. Men det känns ibland som om det är lite för varmt för att bara vara 30 april. Men man ska inte klaga. Vem vet hur länge det håller och hur sommaren kommer se ut sedan? Lika bra att vara glad och nöjd över att det är sol och inte regn som sakt.

Valborg idag och vad ska man hitta på? Vi har pratat lite smått om Varberg men det känns så himla överskattat. Det är ju där man är hela sommrarna i alla fall. Så det blir nog att vi stannar hemma och bara ha det mysigt. Blir antilngen att vi kollar på Hockey - Vm eller någon film, även det återstår att se. Kanske blir att någon liten vän kommer över och har det bra med oss? Blir i vilket fall god mat och så. Måste iväg och handla för hemma hos Stefan finns det inget att äta. Så det blir till att vi lagar något riktigt gott till bara oss idag som sakt. Jag har i alla fall bestämt att vi ska ha fruktsallad till efterrätt. Det är ju SÅ gott! :) Med gräddglass och grädde till.
Ska kila ut till bussen strax, ska handla. och sedan iväg och umgås med Ludde. Trevligt!

På återseende!

Over and out!

Johanna

Tråkigt

Gud vad jag har haft tråkigt sedan jag lämnade Jasmine. Sitter ju här helt själv eftersom Stefan är på jobbet fortfarande. Fast nu vet jag i alla fall när han kommer hem. Och det är snart! Åh vad jag längtar! :)

Har under tiden han varit borta hunnit med att lästa lite olika bloggar utan att behöva höra " Måste du sitta där och vara osocial?!" och även läst lite på Aftonbladet.se. Där jag upptäckte att vissa saker blir jag bara så arg på. Bland annat förstår jag mig inte på människor som hela tiden måste ta kort på kändisar och vad de sysslar med och vad de gör! Hur orkar man med det?!

Nu sitter jag i alla fall här och fördriver tiden med att kolla på hocky. Eller snart i alla fall. Ska bara bli klar här först. Hörde i alla fall att det står 0-1 till USA.

Men nu ska jag vandra. Orkar inte sitta här längre och ha det tråkigt!

Hörs senare!

På återseende!

Over and out!

Johanna

Mjukglass på Frölich

Är precis hemkommet efter en liten fika med Jasmine. Blev mjukglass på Frölich. Gud vad gott och oj vad trevligt vi hade. Pratade gamlia minnen, barn, framtiden och ja allt faktiskt. Ska nog ta oss en fika på tisdag med, fast denna gången i Borås då :) Kanske kan kolla på litesmåkläder då med? :) Längtar som sakt! :)Ska kila lite nu, ska göra lite arbeten och annat. Hörs garanterat senare!

På återseende!

Over and put!

Johanna

Sommarens klänning?

Nu har jag hittat klänningen som jag ska köpa och som jag ska komma i till sommaren! Så är det bara :)


( Bild tagen från nelly.se )

Hörs senare!

På återseende!

Over and out!

Johanan

Underbara sommarväder!

Gud vilken värme vi har! Sitter nu ute med ett glas saft tät intill mig om det skulle behöves en slurk eller två ner i den torra strupen. Känner hur varm jag bli, och hoppas självfallet att det blir lite färg med. Inte för att jag har så mycket att få färg på, men lite i alla fall... 

Lite senare idag ska jag laga lite mat till Stefan när han nu kommer hem. Han håller nämligen på att  inventera på jobbet och de kan ju ta sin tid, tyvärr. Och då känner jag att han vill ha färdig mat när han kommer hem. Och det ska han självklart få! Men men, jag väntar såklart på min älskling! Även om jag vet att det kan ta ett antal timmar längre än vanligt...

Igår skrev jag ett kort inlägg när jag satt i skolan nu nu passar jag även på att tillägga lite andra saker jag gjorde efter det.
Dagen i skolan spenderade jag med Jasmine. En mycket trevligt stund, då vi inte så ofta längre pratar med varanda om lite större saker så som vi gjorde innan, men det var i alla fall vänligt trevlig.  När skolan sedan var slut satte jag mig på bussen och det bar då av hemåt. Det första som blev är jag kom hem var att självfallet gå ut med Doris. Precis som vanligt ger hon mig en liten underbar kram samtidigt som hon gnäller på ett mycket mysigt och uppskattat sätt.
Efter promenaden blir jag så fruktansvärt sugen på nått gott. Passar då på att tillaga lite muffins. Idag blev det björnbärnsmuffuns. Mycket goda kan jag tala om att de var.
I korthet nu: Sedan klippte jag gräset och även denna gång var det någon som satt emot med bestämde tag och gillade inte vad jag höll på med. Dammsög även hela huset och avmaskade även två av hästarna, för nu ser ni går min häst snart på sommarbete! Jippie!

Ett annat sommartecken är att det bara är 6 veckor kvar till beräknad förlossning. Gud vad spännande måste jag säga! Jag längtar redan som bara tusan!

Dagens maginfo pch magbild:

Uträkning utgår från dagens datum: Ons 29 apr 2009.
Din graviditet startade Ons 3 sep 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 17 sep 2008 (ägglossningen).

Du är på dag 239 av 280. (85,4%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 0 fulla dagar (v34+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 9 jun 2009
Du har 41 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 34


Barnet:

Ca 2-2.4 kg tung och omkring 42 cm lång. Foten är 6-7 cm. Det finns 1 liter fostervatten i hinnsäcken. Barnet reagerar på mammas och pappas röster. Sugreflexen är tydlig, en del barn suger på tummen. Ögonens pupiller kan vidgas och dras samman. En del forskare menar att barnet redan nu har en förmåga att fokusera blicken. Det skiljer på ljus och mörker och uppfattar därmed dag och natt.


Mamman:

Nu är magen så stor att din navel kanske buktar ut i stället för in. En del kvinnor har fått en brun pigmentrand, linea nigra, mitt på magen från naveln och ner till blygdbenet. Den bleknar efter förlossningen och försvinner i de flesta fall helt. För många kvinnor och män känns tanken på sex och samlag väldigt avlägset och främmande med den stora magen. Andra, såväl kvinnor som män, får en ökad lust och njutning när de är gravida. Påminn er om att sex inte alltid behöver innebära samlag och att det finns andra sätt att ha det skönt tillsammans på. Men samlag kan aldrig skada barnet. Det är heller inte farligt om du efter en orgasm får sammandragningar eller en lite molande känsla, som diffus mensvärk. Det är över huvud taget vanligt med en del förvärkar vid den här tiden i graviditeten.
Vecka 34+0 :)


På återseende!

Over and out!


Johanna

Slit och släp

Skolan är inget annat än slit och släp i dessa tider. Men vad gör det? När man kanske till slut får pengar för sin möda. Det är skönt till slut.

Nu ska jag fortsätta med mitt stora arbete. Ska försöka skriva lite i kväll med om jag kan.

Så länge;

På återseende!

Over and out!


Johannna

Helgen

Att dagens datorer inte kan hålla sig i skinnet utan titt som tett måste gå sönder? Visst denna datorn har ännu inte gått sönder och den är ett par år men när den nu väl gör det blir det ett fel som ingen har en aning om...I fredags visste inte ens Microsoft var det var för fel. Men nu vet det det. Äntligen kan man sitta vid sin dator igen och skriva ett par rader när man känner för det i stället för att behöva gå och vänta på att en annan dator här hemma ska bli ledig.

Helgen i korthet:

Lördagen spenderades först på jobbet som jag redan har skrivit (Kunde ju inte hålla mig från att skriva ett par rader i lördags då det inte var så mycket folk). Sprang även upp och hämtade ut mina paket med. Shiit vad förälskad jag och Malou blev i mina nya kilklack skor! Hade ju även beställt en klänning och lite barnkläder med. Det är ju sånt som i nu läget inte går att undgå. Nått som jag bara måste köpa :). Sedan när klockan närmade sig ett vandrade jag upp till bussen för att åka på Stefans systers konfirmation Det är ju tider för sånt. Och det går ju inte heller det att ungdå. Är ju sådana tider nu.
Visst var det trevligt, men det är inte min grej att sitta i en kyrka om jag säger det så. Efter konfirmationen bar det av hem till Stefan för att dela ut presenter och äta lite mat. Trevligt trelivgt. Vid sju tog jag och Stefan våra saker för att vandra och köpa glass. Allt jag säger är MJUKGLASS! Det är verkligen ett täcken på sommar! Sedan for vi hem till mig där vi hade fint besök av både Lars och Sven denna dag. Mamma den lilla filuren hade då passat på att inför skaffa sig ett nytt jobb med. Vet dock inte vad det är ännu.

Söndagen blev en slappis och mysdag. Hela dagen spenderade vi genom att bara vara så söta och mysiga vi bara kunde mot vanann. Det är lite små roligt att höra allt som man kan komma på och säga till den andra :) Vi spelade även fotboll med Doris och Wilma, körde lite traktor och slängde skräp, men det bästa av allt på hela dagen, vi tog oss ett varmt jacuzzibad med ! :)

Idag har det varit en lugn dag. Har inte gjort så himla mycket. Ska göra lite skolarbeten snart. Men just nu har jag en väntande Wilma som väntar på mig. Har lovat henne att hon ska få sminka mig idag. Ni kommer nog få se resultatet om det blir nått bra ;) * ha ha *

Lite bilder från helgen kommer nu;

Den nya fyrbenta familjemedlemmen? :)


Det finns ju inte bara en söt att välja bland, utan 8 stycken :O


Linas Konfirmation


Lördagskvällen spenderades spelandes med Doris, Tessan och EmmaFår skynda mig nu, Wilma väntar ju :)

På återseende!

Over and out!

Johanna

Lördag

Som sakt så blev det inget inlägg igår. Var ju även då mycket fint väder. Plus att jag hade ingen lust till de heller. Men hur som helst så sitter jag på jobbet nu och har bara en timme kvar ca. Ska gå lite tidigare. Ska nämnligen upp till tappen och hämta ut två paket. Ett par skor och en klänning som jag beställt från H&M. Tänkte ha det i dag när jag ska på Komfimation. Stefans syster var det nu dags för då :)  Det är väl det som händer idag gisar jag på.

Får se om vi kanske går ner och fiskar och grillar ikväll med. Känner för att hitta på någont extra mysigt. Så varför inte sitta vid en å och grilla och mysa i solnedgången? Själv tycker jag att det låter supermysigt! Längtar redan!

Men nu ska jag fortsätta. Ska försöka att lägga in ett inlägg i kväll med. Och även uppdatera mig med lite bilder som jag har missat att lägga in. Bland annat på den kommande familjemedlemmen inom de fyrbenta varianten men även inom de två benta varianten.

Som sakt;

På återseende!

Over and out!

Johanna

Nya rader

Nu sitter jag här vid datorn igen. Det har gått två dagar utan en anda rad från mig. Men den ena datorn hemma har gått sönder och så hade det varit så fint väder ute att jag inte då har haft tiden heller för att sätta mig ner och skriva. Men nu sitter jag i alla fall här. Men det är bara för att jag väntar på bussen som ska ta mig hem till mig.

Igår fick jag ett härligt samtal från Bosse och han undrade om jag hade skaffat någon säng ännu. Nej svarade jag snabbt opch jag visste redan från första stund att han hade en att erbjuda mig. Så han kom snabbt bort med den och där står den nu. Det är inte klockt vad man nu känner att det äntligen är dags. Eller snart i alla fall. Är bara 6 veckor och 4 dagar kvar. Nedräkningen är i full gång :) Så nu har jag i allt! Slipper tänka och stressa för vad man mer ska inhandla.

Men nu måste jag kila. Bussen väntar ju tyvärr inte. Men jag ska försköa återkomma mer i kväll. Annars kommer det i mon på jobbet ;)  * ha ha *

På återseende!

Over and out!

Johanna

Denna under(-liga)bara hund

Det är en sak med Doris som är lite sådär småjobbigt. Och det ät när jag har tänkt att "Nu kan vi gå in. Vi har varit ute flera timmar." Men det finns sådana stunder då Doris inte känner samma sak som jag. Hon vill något helt annat. Hon vill vara kvar ute och inte kila in så som jag vill. Men jag vill gå in och eftersom vi då har spenderat ett par timmar ute i det fina vädret så tycker jag att nu ska vi gå in. "Jag struntar i om du vill vara ute Doris. Vi går ju ut snart igen", måste jag säga till henne. Visst jag låter som en mamma men det är jag som bestämmer över henne. Det är då det jobbiga kommer till sin punkt. Och det är att jag måste då i dessa hektiskt stunder antingen dra in henne eller bära henne. Jag känner verkligen hur hemsk jag låter, det gör jag. Men hon vet att det är jag som bestämmer över henne. Och då ger hon tillslut med sig.

Detta var då en liten berättelse om en liten underbar och älskad hund Doris med en mycket stor vilja. :)

Ska kila och läsa lite, igen. Hörs imon, men så länge; God natt på er!

På återseende!

Over and out!

Johanna


Underbar och älskade hund! <3

Vilket glädjerus!

Åh vad glad jag är nu idag! Det är bara för att uppkörning och uppskrivning är nu bokad. Det är inte klokt vad jag längtar efter mitt lilla körkort! :) Men jag tänker dock inte berätta när det är, för det är inget man gör! :) Önska mig lycka till i alla fall även om jag inte avslöjar mera! ;) * ha ha*

Så nu sitter jag här precis hemkommen från skolan och mitt i mitt glädjerus ringer jag till mamma och berättar den glada nyheten. Hon trodde att jag ringde och skulle säga att bebisen hade kommit. * Skratt* Men nej inte ännu svarade jag. Och hon gav mig ett gott skratt i stället.
Sedan var det bara att ta med Dorisen ut och traska lite. Bestämde oss att vi skulle gå ut med hundarna sen med. Får se om någon annan vill följa med mig :) Annars blir det jag, Doris och Vissla. Tror att Wilma kommer vilja hänga med. Men men, det märker jag sedan :)

Ska fortsätta läsa i teoriboken nu. Hörs senare!

På återseende!

Over and out!

Johanna


V. 32+6

Vecka 33


Barnet:

Vikt runt 2 kilo och 43 cm lång. Inlagringen av underhudsfett sker med ca 250 gram per vecka, musklerna utvecklas också. Lagunohåren börjar försvinna, huden slätas ut och är inte längre så rynkig som tidigare. Dess förmåga att reglera temperaturen har mognat. Barnet kan svettas, något för tidigt födda barn inte kan. Därför är dessa mycket känsliga för kraftiga temperaturväxlingar. Barnets organ är nu färdigutvecklade så när som på lungor och andningscentrum. Du kan, om du inte är väldigt överviktig, känna barnets olika kroppsdelar från utsidan av magen. Kanske kan du greppa om en liten fot? Barnet kan vid den här tiden i graviditeten ha lagt sig med huvudet ner i bäckeningången. Brukar ditt barn hicka? Du kan känna hur hela magen rycker till och hur det upprepar sig. Efter den här veckan kan barnets rörelsemönster ändra sig något som en följd av att det börjar bli väldigt trångt inne i livmodern.

Mamman:

Livmodern fyller en stor del av din mage och det kan för många vara svårt att få plats med en hel måltid åt gången. Ät lite och ofta i stället. Har ni pratat om hur ni vill göra med föräldraledigheten? Den blivande mamman kan börja ta ut ledighet från 60 dagar före beräknad förlossning. Det är ofta välgörande att vara ledig några veckor innan barnet skall födas. De flesta mår väl av att få en liten tid för sig själva och i lugn och ro få ställa om sig från ett yrkesverksamt liv till livet som mamma och förälder.


Eftermiddagen

Dags för ännu ett avsnitt av "Spårlöst"! Ett av Johannas favoritprogram :)

Innan när jag var i Kinna så passade jag på att dels köpa blommor till Stefan men även en liten klänning till mig från Lindex (A) Tyckte antagligen att jag förtjänade den :P Snygg är den i alla fall. Men egentligen gick jag dit för att kolla om min kära vän Sara var där, men ingen Sara i syne, tråkigt.
Så här ser i alla fall klänningen ut;


Somrig och vacker! Blir nog att jag tar den till skolan imorgon :)

Som sagt, nu blir det "Spårlöst".

På återseende!

Over and out!

Johanna

Sega måndag!

Veckans första dag har nu gått förbi och det första som hände idag (förutom att vakna med mera ) var att Kultkalaset på skolan började. Verkade faktiskt mycket tråkigare denna gång om man jämför med de andra året. Men det är ju visserligen bara en dag som varit ännu men i alla fall. Men men, skönt är det ju i vilket fall för man slipper ju en del lektioner vilket är ett STORT plus! :) * ha ha *

Dessutom idag så ska min älskade med hem. Det känns en aning konstigt att säga det nu faktiskt. Vi har ju bott i hop i princip sedan vi blev tillsammans för snart ett år och fem månader sedan :D Men till sommaren blir det förhoppningsvis ändring på det! Jippie! :) Så jag ska få inreda våran egna lya återigen förhoppningsvis :) Längtar.! 

Som även händer denna vecka är att mamma fyller 42 år, vi ska till Örby och dels kolla på huset men även övernatta hos svärfar och "svärmor" och säkert en massa mer. Känns som det blir en hektisk vecka faktiskt. Men men, det gör inget. Bara jag hinner med hunden och hästen! :)

Ska kila

På återseende!

Over and out!

Johanna

Mamma längst till höger blir nu 42 år på onsdag! Grattis lilla mamma! <3

Även jag kan vara poetisk!

Även jag känner för att vara lite poetisk ibland. Så denna fina låttext tillägnar jag min älskling! Tack för att du finns älskling!

Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att jag är där för dig som du är där för mig
ge inte upp

Livet är en gåta du är gåtans svar
allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
för också när jag tvivlar det känns som allt är slut
jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att jag är där (är där) för dig (för mig) som du är där för mig
ge inte upp

När jag klantar mig
när jag sviker dig
när jag sabbar och förstör
var kvar ändå
tro för oss två för du vet vad jag än gör
ja vad jag än gör

Så aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att jag är där (är där) för dig (för mig) som du är där för mig
ja jag är där för dig

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att jag är där (är där) för dig (för mig) som du är där för mig
ge inte upp

Ge aldrig upp
Älskar dig så

(  Tagen av Jonas Gardell- Aldrig ska jag sluta älska dig! )


Jag älskar dig älskling! <3

En efterlängtad torsdag! :)

Torsdag denna vecka innebär husvisning! Stefan har hittat ett hus eller vad man nu ska kalla de som han bara ska köpa, och nu såhär när jag tänkt på det gör det mig inget alls! Jag har ändrat mig från att helre ha en lägenhet till att köpa ett hus. Eller torp eller vad man nu ska kalla det. Det är efterlängtat även av mig! :) Det ligger så bra, nära till sjön och bra med buss och allt med. Ett fynd tro? Återstår att se på torsdag då vi ska dit och kolla :) . Tror även att pappa och Sivert följer med! LÄNGTAR!

Duschen nu ja! :D

På återseende!

Over and out!

Johanna

Söndagkväll

Nu har jag hittat tillbaka och även hem efter att ha spenderat dagen i Örby. Mycket trevligt. I like that place! :)
När jag kom hem vid kvart över fyra var kalaset i full gång. Men feg som jag är så var jag inte med en gång. Vågade inte ens säga hej. Ni behöver inte fråga varför. Jag ska berätta. Anledningen till att jag inte sa nått var för att jag har inte berättat för resten av min släkt vad som väntar. Eller jo, de på pappas sida vet. Tack vara Farmor som sagt det till allt och alla. Tur, jag slapp det ;) * skämt å sido*. Men inte de på mammas sida.
Men när kalaset var slut och alla skulle åka hem avslöjade min kära far det. Jag vågade som sagt inte! Skräcken från att ha berättat det en gång tidigare sitter kvar och kommer säkert göra det länge länge! "/ Synd faktiskt.

Men i alla fall. Efter att kalaset var slut vandrade jag och Doris bort till hästen för att fixa lite. När allt inne var klart vandrade jag ut och krattade bort all den jäkla barken som låg kvar sen vi flisade upp allt timmer som låg där. Tungt och jobbigt var det. Kändes inte bra i "svanken" efteråt. Denna foglossnig! * suck *

Lite bilder från helgen :)


Från i fredags då det var gräsklippning som gällde.


Lördags morgon. Emma 16 år och frukost + tårta på sängen! Mums! :)


Även detta från lördagen. Ute med Vissla och Doris där det var full rulle som gällde.
För Doris del i alla fall. Vissla är lite för lat för sånt :D


Full rulle minsann


Lite lek på marken med :)

Ska vandra bort till duschen nu och sedan till hästen så jag är redo för Fhilip och Fredrik som börjar 2100. Hoppas det är någon bra de rört ihop :)

På återseende!

Over and out!

Johanna

Fredag+lördag=sant!

Efter att inte ha skrivit någon inlägg i lördags kanske detta kommer bli ett par rader längre än vanligt.

Fredagen skrev jag ju ett kort inlägg om hur jag kände mig. Strax efter att det var färdig skrivet for jag fort ut i det fina vädret igen och duktig som jag var då passade jag på att klippa gräset innan det skulle bli allt för jobbigt. Men under hela tiden jag klippte var det en liten krabbat som sa precis vad den tyckte. En spark till höger, en spark till vänster. Det var helt enkelt någon som inte gillade vad jag pysslade med där ute. Kanske var det så att den inte heller tycket om ljudet? För det är inget trevligt ljud som kommer ut en gräsklippare.  Efter det var jag helt slut.
Men efter att ha villat en liten stund for jag med Wilma ut på en promenad med Doris. Och till kvällen var det att återigen hämta pappa på flygplatsen Men denna gången ringde han när han inte såg oss. Precis som förra gången var han rädd att vi skulle ha glömt honom. Men icke sa Nicke. Vi var bara inte där när han landade. Precis när vi var utan för ringer det i mammas telefon och det är pappa. Det första han säger är " Eller hur att ni har glömt av mig?!" Ha ha, nej då. Man skulle väl aldrig heller glömma bort sin pappa som varit borta ett par dar? ;) ha ha*

Lördagen den 18:e april är det Emmas dag. Hon bli ju bara äldre och äldre. Precis som vi andra i familjen. Men denna gång fyllde hon hela 16 år ( Gud vad barnslig jag känner mig!) Och då var det bara att vara uppe tidigt. Så redan vid sju vandrade jag bort till hästen med Doris så det båda fick göra sina behov och få sin mat. Men därefter bar det av hemåt igen för att fixa tårtan och mackorna som skulle ätas uppe i Emmas säng.
Samma underbara goa tårta i år igen. Jag slutar aldrig att älska den! :) Presenterna, tårtan, mackorna och teet är m,ed och sångennär i full gång. Men Emma sover hon då? Nej det gör hon inte! Hon var ju uppe redan kvart i sju den skiten!

Efter tårtan var det bara för mig att få på mig mina kläder och tänka på att klockan ska ticka lite fortare än vanligt. Skulle på R1 utbildning på körskolan. Alla dessa förbaskade kurser och skit man ska behöva gå för att få sig ett körtkort! Men men, den var i alla fall att sitta på körkskolan i tre timmar och höra på saker om alkohol, droger, trötthet och läkemedel som man redan kunde. Hur meningslöst kändes inte det? :S Rätt så faktiskt! :)

Efter den bar det av hemåt där jag tog mig en sväng om med hundarna, ut med Wilma på en kort upptäcktsfärd och även fixa mig inför kvällen då det bar av sitt svärfar och "svärmor"(Det är så underbart att komma dit. Man känner sig precis som hemma! :) ). Där blev det att äta godis och kolla på film med Dennis, Lukas, Anton, Sara och självklart min älskling! Blev den gamla goingen "Zorro".

Nu söndag sitter jag här i min ensamhet och funderar på vad jag ska hitta på idag förutom att rida, äta tårta och ut med Wilma och Stefan på upptäcksfärd som jag lovade Wilma igår.

Satt precis även och kollade på kläder med Malou. Det blir nog att jag beställer lite i alla fall. Jag kan ju verkligen inte hålla mig borta från nya kläder och sånt! :O Fy skäms Johanna!Grattis säger vi även till denna puddingen som fyllde 18 i fredags! :)

Ska kila en sväng nu. Hörs säkert senare ikväll

På återseende!

Over and out!

Johanna

Bekväm

Det var första skoldagen på länge som jag har känt mig snygg, bekväm i vad jag bär, somrig, fräsch och ja allt sådant. Snygg kände jag mig för en gångs skulle eftersom jag var nöjd med mitt klädval idag, bekväm eftersom jag trivdes så himla bra i det jag valt, somrig eftersom det kändes helt rätt med beige byxor, aprikosfärgat linne, en tunn kofta och tunna härliga svarta skor och fräsch rent allmänt. Antagligen bara för att jag trivdes så bra med mig själv i denna tjocka tid som jag har nu för första gången i mitt liv.
Men nu när jag kom hem åkte det av. Då ska man bära ännu härligare plagg och bara vara slapp och kunna bära vad som helst. Hemma skiter jag faktiskt i vad som passar och inte. Där ska jag kunna vara bekväm, i allt. Och det är jag, även om jag har hur konstig färgkombination som helst. Sån är jag! :)

Nu ska jag ficka. Återkommer ikväll.

Förresten pappa kommer hem idag. Han kom hem från Belgien föra fredagen, men åkte igen i tisdags. Vi har varit så besvärliga, det var därför ;) Och idag kommer han hem igen. Får se hur länge han stannar då. * ha ha*

Så länge;

På återseende!

Over and out!

Johanna

Maginfo :)

Dagens maginfo:

Uträkning utgår från dagens datum: Torsdagen den 16 april 2009.
Din graviditet startade Onsdagen den 3 september 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Onsdagen den 17 september 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 226 av 280. (80,7%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 1 full dag (v32+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tisdagen den 9 juni 2009
Du har 54 dagar kvar till beräknad förlossning. JIPPIE! :)


v. 32+1

På återseende!

Over and out!

Johanna

Det går inte att undgå!

Det går inte att undgå att prata om det underbara vädret vi har!

Även idag har jag och Wilma spelat en hel del fotboll med Doris. Direkt efter maten gick vi ut. Vet inte hur länge vi var ute. Men länge var det i alla fall. Precis innan vi ska gå in säger Wilma: "Hanna, kom och lägg dig här jämte mig." Visst tänkte jag. Vad är det nu hon vill att vi ska göra. Och i samma veva som jag lägger mig ner ( så otroligt klumpig jag känner mig då!) säger hon: "Hanna, vi ska kolla på molnen där uppe och berätta vad vi tycker att de liknar." Varför inte?tänkte jag då för mig själv. Hur ofta händer det att ens syster eller liknande säger så?
Nu längtar jag ännu mer till att våran lille/a ska komma ut och växa sig stor och säga " Mamma och pappa, kom och lägg er här jämte mig så ska vi kolla på molnen". Fast kanske dock inte så ordagrant :P Jag längtar tills tusen!


Sommarhuset! :)


Doris och Wilmabus! :)


Den otillåtna dragkampen mellan djur och människa (eller över huvudtaget)


Hippi Wilma har anlänt. Docken kort tid :D

Ska kila och ta in hästen nu men ta hand om er!

På återseende!

Over and out!

Johanna


Jobbig

Denna dag hade en bra början tills hästen skulle ut. Som vanligt öppnade jag boxdörren och skulle hämta grimman, men denna gången sprang hästen ut. Jag trodde ju att han skulle stanna så jag kunde få tag på honom men näe he då. Han kände vilket underbart väder det var ute så han satte kurs rätt ut på ängen och bara sprang som en tok. Tänkte då för mig själv " Ska han gå på det gamla hinktricket med foder?" Men inte det heller. Så han fick springa sig trött, och under den tiden gick jag och hämtade en av de andra hästarna Men inte ens då ville han komma. Han satte då fart mot sommarhagen borta vid oss. Så det var bara att vandra snällt dit bort med den andra hästen. Och där har det fått gå idag. Han sprang in efter några om och om igen. Denna dumma häst!  :D

Har även haft ytterligare en körlektion idag. Den gick faktiskt även den bra. Klarade även ett till datorprov. Nu är det skitnära! :D Ha ha*

Ska förbereda mig inför dagens ridtur i ridhuset.

På återseende!

Over and out!

Johanna


Sommar, sommar och ännu mera sommarkänslor som pirrar i kroppen! :) ( 30/6-07)


Bara glada minner när sommaren har anlänt! :) (10/5-07)

Lugn dag

Idag har det faktiskt varit en relativt lugn dag ( och det var inte igår :O ). Har visserligen haft stadskörning i Borås i dag. Visst även idag var jag SÅ nervös men det gick faktiskt kanonbra! :) Både i stan och när vi övade omkörning på vägen dit. Så även idag har jag gjort framsteg i min körning. Klarade föresten ett litet datorprov med. Så nu är det bara två kvar :) * I´m so happy* :)

Har även tagit mig en ridtur. Vilket även den gick mycket bra. Han är så duktig min häst! Red visserligen i ridhuset så han var inte så himla farlig. Han börjar nog även han tycka att jag är "lite" tung nu. Precis som vissa andra :D


Dessa underbara ridturer! Jag älskar de!

Nu ska jag kila, men vi hörs.

På återseende!

Over and out!

Johanna

Då var man äntligen ett steg närmre körkortet! :)

Då var man äntligen ett steg närmre körkortet! :)

Halkkörningen idag gick utan några som helst problem. Fast det första varvet på banan var jag nått så fruktansvärt nervös. Jag satt och darrade som ett asplöv. Oj oj oj, men till slut gick allt hur bra som helst. Men en sak som jag tänkte på mycket, var att folk måste ha överdrivit när de berättat hur kul det var. För jag tyckte faktiskt inte att det var så himla märkvärdigt. Men alla har vi ju olika åsikter, och tur är väl det!
Och i morgon bär det av in till Borås för att göra stadskörningen och ännu ett steg närmre blir jag plötsligt då. :) Det är inte klokt vad snabbt det går när man väl bokat och håller på. Teorin går precis lika bra som körningen. Vilket jag känner är ett plus. Det händer ju annars att man bara skiter i det och tror att det ska vara så himla lätt. Men det vet jag inte faktiskt. Men men, innan juni ska jag ha det i min hand i alla fall. Så var det med den saken.

Dessutom, lite bilder från idag:

Ska kila och ta in hästen nu.


På återseende!

Over and out!

Johanna

Jönköpings Halkbana

Jönköpings Halkbana här kommer jag! Jag är redo med dock så nervös! :)

På återseende!

Over and out!

Johanna


Vilken händelserik dag! :)

Oj vad jag har gjort mycket idag känns det som. Det har helt enkelt sin bra sidor att vakna tidigt på en "söndag".

Vid elva tiden åkte jag och mamma till Mervi och Sivert. Alltid lika skönt att komma dit. Där trivs jag verkligen som fisken i vattnet! Vi tog oss en fika och satt och pratade i evigheter kändes det som men de visade sig bara vara 1,5 timme :O.  När mamma var på väg hem kom min älskade och Magnus och hämtade mig och vi åkte då för att träffa Plato och hämta nått som Magnus skulle ha till sin Fiddy. Och därefter hem till Magnus för att ta sig en lunchbit. Efter maten satte vi in fiddyn i bilen och där for vi fort som tusan hem till Stefan för att hinna laga den och även köra lite med. Fast jag höll mig bort från garaget så mycket som möjligt Det är inte konstigt vad det luktar illa där alltså! :)

Efter några timmar var den äntligen klar och de åkte då iväg för att provköra den, och visst funkade den! :) Så de var ju inte precis så att de kom tillbaka efter några minuter eller så, nej då. Utan efter någon/några timmar. Så jag fick sitta där i min ensamhet och vänta. Fast tillslut fick jag besök av Anton och Lukas. Trevligt trevligt!

Dags att avrunda tycker jag allt. Därefter var det inte lång tid innan det var dags för mig att åka hem till mitt. Denna gången utan Stefan. Fast han kommer till mig imorgon! Underbart! :)

Och förresten så har jag halkkörning i Jönköping imon. Önska mig lycka till! :)

Dagens bilder:


Hemma hos Magnus och dags för en matbit :)


Fiddydags!


Dagens magbild med! :)

Nu väntar duschen och sedan en underbar sovstund så jag är utvilad till morgondagens halkkörning och onsdagsen stadskörning.

På återseende!

Over and out!

Johanna

Uppe

Uppe med tuppen, tjoho!


Den växande magen :)

Veckans bilder på den växande magen :)


v 31+3


v 31+3

Denna dag ...

Denna dag har vi spenderat hos morfar med kusinerna och resten av släkten på mammas sida. Det var  inte igår vi alla var samlade på ett och samma ställe. Med trevligt var det. Kunde sitta och kolla på Idas mage länge länge för att  se om min var större. Även om hon har två barn sedan tidigare tycker jag att min var lite större faktiskt. Men hon ska ju visserligen inte ha förens i augusti *haha*. Det serverades god mat och även efterrätt. Men mellan mat och efterrätten blev det att underhålla sig å ett eller annat sätt. Bland annat så höll jag, Gustav, Emma och Viktor oss i form genom att spela kubb. Där jag och Gustav vann två av två gånger. Vi spelade även krocket en gång med och även där vann jag. Just nu har jag nog borde tur i spel och i kärlek. Vilken lycka! :)

Även Doris fick följa med denna gång och det var mycket uppskattat av de andra barnen. De höll nämligen på att leka med henne hela tiden i princip. Enda gången hon fick vara själv var när jag och hon tog oss en promenad :) Ha ha*

Lite bilder från dagen


Kollade även in årets nykomlingar i fårflocken :)


Emma och Viktor leker med Doris på en av alla stora åkrar :)


Full fart! :)

De nästa boendet kanske? :)


Johanna bara älskar de!:)


Efter middagen bar det av hemåt där Cony väntade med även pizzadags som det skulle bli idag.
Själv sitter jag här och kollar igenom min filmlista. Har redan kollar å den "nya" Bond filmen, Rallybrudar, 27 dresses men även Natt på museét. Mycket spännande filmer ;) *haha*

Ska nu återgå till mina filmer. Hörs senare!

På återseende!

Over and out!

Johanna

God Morgon!

Denna morgon bestod i av att Stefan hade lite småkrig med Doris. Han höll på att reta henne och till sin hjälp tog hon sin tunga. Det värsta Stefan vet. Passade då självklart på att ta lite bilder då ( dock lite suddigt):

Nu blir det frukost för våran del. Hörs senare!

På återseende!

Over and out!

Johanna


Dagens

Nu sitter jag här i min säng och funderar på vilken film jag ska bränna över idag. Kanske verkar konstigt att jag sitter på mitt  rum , i min säng på påskafton. Men jag har ingen lust till att fara iväg på fest. Inte för att jag inte kan dricka utan för att jag tycker det är så mycket roligare/skönare att vara hemma med min underbara familj, och andra nära och kära. Jag vill ju vara hemma nästan hela tiden nu. Enda gången jag åker någonstans är när jag ska till skolan, jobba eller till körskolan. De finns säkert undantag och så det göt det. Men i stortsätt är det på det visset. Men nu tillbaka till ämnet. Nere sitter nu pappa, Stefan, Conny och Lars. De verkar som om de har trevligt. Lika bra är det. Så kan jag sitta här med bra samvete :) Tänkte dessutom lägga upp bilderna från igår om jag lovade.  Här kommer de;


Stefan traskade iväg så glatt på egen hand :)


Emma och Stefan


Emma på Linnea och Stefan på Ambra


Snart hemma och Stefan kan då pusta ut :)

Det var gårdagens bilder. Dagens bilde kommer lite senare. Ska bestämma en film nu.

På återseende!

Over and out!

Johanna

Klart

Nu är jag ombytt för att åka på middag hos svärmor. Missade ju middagen hos mormor idag vilket jag tyckte var så tråkigt! Ville ju träffa min lilla mormor! :) Och imorgon blir det att åka till morfar på änu en middag!

Hörs ikväll igen!

På återseende!

Over and out!

Johanna

Nu är det påsk igen

Långfredagens spenderades med många roliga aktiviteter.

Det började med att Wilma klockan halv nio på morgonen började skricka för att folk skulle tycka synd om henne. Hon påstod att mamma hade varit dum mot henne, men det var egentligen tvärtom :D. Då var det ju inte det lättaste att somna. Så jag och min kära bestämde oss för att gå upp i stället och käka lite frukost.  Under tiden vi satt och åt kom Emma och frågade om vi skulle med ut och rida. Och till min förvåning var Stefan väldigt på faktiskt. :) Va kul!
Så vid klockan tio var vi alla tre ute och red. Jag på min pålle, Emma på mammas och Stefan på Emmas (Bilder kommer senare, sitter på jobbet nu (A) ).

När den underbara ridturen var klar bar det av hemåt.
Där vi  eller snarare Stefan kände för att vara lite duktiga. Så han ställde sig och fixade två av våra cyklar. Under tiden han pysslade med det satte jag mig mer med Emma och Wilma och lekte med Doris.Spelade fotboll var det som vi höll på med. Stakars hund som blev så trött! Men kul tyckte hon verkligen det var!

Efter någon timme där blev det att käka lite mat. Blev maten från dagen innan. Alltså lite småplock. Men lika gott var det! :) När maten hade kommit till sin plats kände jag bara hur sugen jag helt plötsligt blev på att lunta!
Nu måste det väl endå vara tort i backen tänkte jag. Och vilken tur, det var det! Jag älskar bara att lunta! Det är ett tecken på att våren är här!
När elden var i gång kom hela familjen ut. Mamma, pappa Emma och Stefan var med. Pappa ställde helt plötsligt frågan: "Johanna, har du inte haft så här kul sen du blev med barn eller?"  Mitt snabba svar till honom blev då:
"NEJ" Det är ju hur kul som helst att lunta!" För de är det verkligen. Jag kände bara hur svetten ram och hur trött jag var. Men gav upp det gjode jag verkligen inte. Inte förens att var klart! :D

Till kvällen var det mat  med hela familjen och Conny. Lika trevligt ät det allt när man är många som ska sitta ner och äta tillsamman! Massa prat blir det ju med. Om många olika ämnen och så.

Nu ska jag fortsätta med mitt. Kommer nog ett inlägg innan jag vandrar här ifrån med.

På återseende!

Over and out!

Johanna

Alla tjejer och deras killar

Alla tjejer säger att de har världens bästa pojkvänner. Och inte sämre tänker jag vara! :)

Men Stefan är verkligen världens bästa. Men han är inte perfekt. Det är ingen. Precis som alla andra har även han bra och dåliga sidor. Men den bra sidan vinner ju klart lättast! :)
Om man skulle försöka beskriva Stefan med inte allt för mycket krångliga ord så skulle jag säga att han är genomsnäll, helt underbara, snygg (Så klart!), omtänksam, artig,blivande pappa och ja vad ska man mer säga? Han är helt enkelt helt perfekt för mig! Men ibland kan han vara försnäll. Det kan finnas nått som han verkligen inte vill göra men han gör det i alla fall. Bara för den andre inte ska bli ledsen. Han tål att ta andras skit, vilket får mig på så dåligt humör!
Tex. Gör han nått som han älskar så finns det folk som lägger skit på honom för att han gör nått kul och inte det. Vilket får mig på fruktansvärt dåligt humör. Han ska ju få göra saker med utan att få en massa skit för det. Inte sant?

Åh vad jag älskar denna kille! Sicken tur att han är min då.  :)

Massvis med kärlek till min Stefan Karl Emil Ekberg! <3


På återseende!

Over and out!

Johanna

Vilker skofreak jag är!

Vilket skofreak jag har blivigt. Köpte ju även två par skor i lördags. Har ju glömt att lägga upp bilder på de. Men här kommer i alla fall ett par.

Nu bir det filmdags som sakt.

På återseende!

Over and out!

Johanna

Veckans shop

Snart anländer mina nya skor och min klänning. Skorna kommer nog nästa vecka och klänningen i början av maj. Vad jag handlar, men jag vill verkligen ha nya klänningar Det är ett måste inför sommaren! Somrig och vacker måste jag ju vara. Är förövrigt köpta på www.hm.se


Skorna


Klänningen
 

Visningen innan idag gick nog bra. Jag vara bara med en liten stund, vandrade till hästen rätt så fort.
Men nu är jag hemma och ska strax vandra upp till sängen. Dels för att jag är trött och ska jobba imon men även för att Conny har kommit hit och ska även detta år fira påsk med oss. Lika trevligt är det :)
Han vill ju inte sova i sängen där uppe utan ska ligga i soffan, men jag tror redan nu att han har somnat. Får helt enkelt ta med datorn upp och fortsätta där ;) Kanske blir att sätta på någon bra film med?

Inatt får jag även besök av min älskling. Vilken överraskning det kommer bli när han lägger sig jämte mig. Även om jag vet om det kommer det vara SÅ mysigt! Älskar när han kommer och överraskar mig! Min älskling det! :)

Nu ska jag vandra upp till sängen och kolla på någon film tror jag. Får se vilken det blir att av verka från min lista idag.

På återseende!

Over and out!

Johanna

Första för dagen

Husvisning idag igen!

Bilder inlagda :)

Nu har Johanna orkar ta lite kort på både vagnen och den "lilla" magen. Så här ser vagnen ut: :)

Och dagens bilder på magen :)


Vecka 30+6


Nu vandrar jag till duschen och återkommer imon igen. Ta hand om er så länge!

På återseende!

Over and out!

Johanna

Nu så

Nu är vagnen ihop satt. Blev inte av igår kväll utan i morse innan jag stack till bussen. Gud va fin den är! :´) Bilder kommer senare efter jobbet är klart :)

På återseende!

Over and out!

Johanna

Kvällens uppdrag

Nu har jag kommit till ro. Sitter nu och kollar på "Spårlöst". Dagens avsnitt handlar om en 24 årig kille som blev bortadopterad när han var 20 månader gammal. Hans mamma lämnade honom hos grannfamiljen och sa att hon skulle komma tillbaka men det gjorde hon aldrig (lite en dagens avsnitt).

När jag kom hem vid halv sex slängde jag snabbt i mig maten (för att hinna med att laga mina byxor som jag gjorde sönder när jag cyklade till jobbet i morse) och för att ta med hundarna till hägnet, plus att mocka hos hästen.
Väl i hänget blev Doris som galen. Det är bara för underbart att se henne så himla sprallig och glad. Hom fick nämligen vara lös först. Efter 30 minuter släppte jag Vissla och så fick hon med leka crasy. Men precis innan vi skulle vandra hemåt igen fick de leka tillsammans. Fast Doris kunde ju som vanligt inte hålla sig bort från dammen och var i stort sätt där i hela tiden :D Så nu är hon ny badad med ;)


Doris i mitten av sin lilla damm :)


Hopp, jag leker råddjur :D


Racer Doris på antåg :)

Vissla den lilla raringen :)

Har ännu inte hunnit packa upp min vagn men det kommer som nästa punkt på min lista. Eller snarare i nästa paus. Längtar ju så!

Ska återgå till mitt program nu. Men kommer kanske tillbaka när jag packat upp min lilla vagn. Men så länge:

På återseende!

Over and out!

Johanna


Lov med en massa arbete

Det känns så retligt att vara inne när det är så fint väder ute. Jag vill bara springa ut, utan varken strumpor och skor. Slänga mig på en äng och bara vara. Lägga ansiktet mot solen och bara njut av den varma solen.
Men nu sitter jag i stället här inne på jobbet och arbetar i stället. Men det är inget fel på det. Det känns väldigt bra sen när det är lönedags och "pengarna rullar in som det ska" :D * ha ha*

Men när jag slutar ska jag njuta utav solen med antingen en ridtur eller en promenad med Doris. Får se vilket jag väljer. Eller om jag tar både två.

Dessutom som grädde på moset så kom vagnen idag. Vilket gör att jag längtar hem ännu mera. Vill ju sätta ihop den och testköra hela kvällen! :D Undra om den är så som jag hoppas att den är, vilket ska vara precis som på bilden. Det återstår att se.

Näe, nu ska jag fortsätta jobba efter trefikan.

På återseende!

Over and out!

Johanna

Helgen

Helgen är snart slut och denna helgen har faktiskt varit bra. Lite olika saker har vi haft för oss. Bland annat ett besök på GeKås, 50-års kalas, party hos grannen, ridit, varit ute med hunden och bara tagit det lugnt.

Redan klockan 6 for vi igår morse. Anneli, Erik och jag. Resan blev precis som jag hade förväntat mig. En massa skratt, fjanteri och självklart sjunde vi till dålig musik :D Men vad gör man inte för att bjuda på sig själv lite grann? :)
Efter en timme var den resan slut. Var framme lagom till det öppnade och inte en människa var inne. Eller jo det fanns la en och annan, men det var lätträknade. Hittade lite smått och gott där inne. Till mig själv köpte jag bara några saker, ett par beige chinosbyxor, en svart klänning med vita blommor på, ett rosa linne,en t-short med tryck, två bh och två par skor. Köpte en hel del barnkläder med. Jag kunde bara inte stå emot, även om mamma sa att jag inte skulle köpa så mycket (A) Men sen blev det lite till hästen med och självklart godis!

Senare på kvällen bar det av på 50 års kalas hos svärmor. Där bjöds det på god middag och även lite sällskap. Blev även att ha följe med Wilma ute i det "fria". Där vi tog oss en och annan promenad, gungadeoch kollade runt i naturen där Wilma var i spetsen

Vid sex bar det av hemåt för att ta sig en matbit hos grannen. Där det även blev lite skitsnack och filmmys. Och självklart tårta! Gräddtårta med jordgubbar. Man känner verkligen att sommaren är på väg nu.

Lite bilder från bilfärden hem från GeKås och även från kalaset


Erik och Anne på väg hem


Wilma gungar som en tok :)


Gullunge! <3


Hade även lite pilkasting


Pappa och Wilma på brygga upe vid Hedgärdessjön där kalaset fölls.


Idag har vi inte gjort så mycket. Är så trött sen igår. Men vi har i allafall varit ute och gått  ( jag och Stefan) med Doris, Tagit oss en ridtur (Jag och Emma red medans Stefan gick med Doris.), tagit det lugnt ,kört till flygplatsen och kollat på Hockey.
Anlendningen att vi fick köra till flygplatsen var för att pappa skulle till Belgien igen. Kommer hem igen på fredag. Allt detta Belgein resandet. Fast denna gången skulle han även kolla på en ny lägenhet. Hoppas att det blir nåt, kanske kan fara dit till sommaren eller sen sommaren/hösten. :) ( längtar på ett beslut).

Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen på fyran för at sedan ta mig en liten dusch.

På återseende!

Over and out!

Johanna


Är jag stark?

Är jag stark? Det var i alla fall vad min vän Jasmine påstod igår. Att jag var stark stod emot vad alla andra tyckte och gjorde precis som jag ville med mitt barn! Att jag behöll det när i princip alla mina vänner sa att jag skulle ta bort nått. Men precis som Emma Klasson från Skene sa i Veckans Markblad när hennes nära och kära ville att hon skulle ta bort sitt barn: " Jag tänkte aldrig på abort för det kändes fel att ta bort en del av mig själv." Jag känner precis detsamma. Visst var jag på abort mottagningen men det var inte för mig egen skull. Det var för att alla andra ville att jag skulle ta bort det, att jag var för ung! Men jag håller fullt med Emma.  
Jasmine frågade även om jag var rädd. Rädd för vad då frågade jag. Förlossningen sa hon då och över huvudtaget. Nej, svarade jag. Varför ska jag vara rädd för nått som vi kvinnor är gjorda att göra någon gång i våra liv. Det är så fruktansvärt naturligt att föda barn. Jag har i hela mitt liv längtat efter att skaffa barn med den killen jag älskar mest på hela jorden och det är precis vad jag har gjort nu. Jag älskar min Stefan Karl Emil Ekberg mest av allt på denna jord!
Den sista frågan hon ställde var om jag inte var rädd att missa nått. Missa nått. Nej då. Jag kan göra precis samma saker som de som inte har barn. Kanske inte just nu, men om ett tag. Är det inget som är allt för jobbigt eller krävande kan jag göra det med barn med. Bara för att man skaffat barn och så så innebär det inte att man inte kan vara med sina gamla goa kompisar.
Till slut fick jag den så fina kommentaren; Jag tycker du är modig Johanna! Tack så jättemycket Jasmine! Det betyder! :)

Nu ska jag i alla fall gå och ta in hästen och ut med Doris. För det blir att lägga sig tidigt idag. För imon bär det av till Ge-Kås. Får gå upp 05:00 för att hinna med allt. Vi åker nämligen strax innan sex, och jag måste bara vara färdig då! :) Ha ha*

Så på återseende! Och ha en bra kväll!

Over and out!

Johanna


Lägger därför upp en bild på  Jasmine och mig från den 17/10-07. Kommer du ihåg Jasmine så himla mycket jag tycker om den? :)

Imorgon, äntligen!

Ska alldeles strax vandra till duschen och ta mig en härlig dusch för att därefter vandra upp till sängen och läsa lite läxor som det så fint heter. Och runt tio blir det nog att släcka och sova. Ska äntligen få träffa min Maxie i morgon! Gud har säkert inte träffat honom på 6-12 månader! :O Vet inte riktigt varför det inte har blivigt av. Men jag gissar på att det är dels för att han har flyttat och inte längre går kvar i skolan. Men imon då äntligen ska vi träffas!

¨
Innan Lygnevi för nästan två år sedan. Max, jag (jag vet, jag ser lite små bitchig ut :S ), Jasmine och Putte (30/6-07)


Efter en regnig motorcykel tur för sisådär (25/5-07)

Nu väntar en härlig dusch. På återseende!

Over and out!

Johanna

Hej

"Jag vill känna din kropp emot min, höra pulsen slå". Gyllene tider är på även idag. Det går bara inte att undkomma att det är det som även i år kommer spelas i min CD/mobil/mp3. Det är självklart förknippat det med sommaren. Och Johanna älskar det mer än någon annan musik på sommaren, visst det kommer riktigt goa sommarhits men inget, verkligen inget slår mina Gyllene tider!

Förutom att lyssna på Gyllene tider har jag varit ute idag igen och gått med mina små hundar. Fast i dag var det så mycket skönare att vara ute. Eller i alla fall om man jämför med i tisdags då man var tvungen att ha jacka. Vissla blev trött mycket snabbare än Doris då hon inte har lika bra kondition.Men vi fortsatte glatt framåt i alla fall. Fick dock ta små pauser här och var. Är inte i samma vältränade kropp längre, tyvärr "/ Men den kommer till sommaren igen!

Körningen tidigare idag gick mycket bra. Var dock lite småläskigt vissa stunder man det löste vi utan några som helst problem :) Nästa körning är nu på tisdag. Då med en annan lärare, hur kommer detta gå? Jag vill ju ha min lilla Sven ;) *ha ha*

Hej magen! :)

Hej härliga vårväder! :)På  återseende!

Over and out!

Johanna

Sommartider hej hej

"Sommartider hej hej sommartider" hörs det i mina högtalarna. 
Sommarkläderna har kommit fram och jackorna åkt av. Solen skinner som om den aldrig hade lyst innan. Kollade på termometer när jag kom hem vid tre och den vissade +15,2! Är inte det ett tecken på att sommaren är på väg vet jag inte vad! Ett annat tecken jag hittade idag var att hästen fick gå utan täcke. Och att han med hade fått vårfnatt nu. Var därför lite små läskigt att rida men samtidigt väldigt spännande och mysigt! :)

Förutom att vädret var kanon idag har vi haft nationella prov i svenska, jag har haft dubbel körlektion och även fått reda på att vagnen nu är på väg.
Svenska var denna gång skriftligt. Och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med min insats! Kändes riktigt bra faktiskt, hoppas läraren tycker detsamma ;)

Även körningen gick det hur bra som helst. Inte mycket kvar nu. I princip bara halkan och stadskörningen kvar. Som kommer i mitten av april så snart är det bara att se upp på vägarna *fniss*

Och slutligen fick jag reda på får en kort stund sedan att vagnen nu är på väg. Shiit vad jag längtar efter den. Visst det låter kanske konstigt att längta så mycket efter en vagn men jag gör det i alla fall. Jag vill ju sätta ihop den, provköra den, och bara kolla på den. Men vart ska jag ställa den? :S Det måste jag med klura ut.Nu hinner jag inte med mer. Ska upp tidigt imon (igen)

På återseende!

Over and out!

Johanna

RSS 2.0