Babysim! :)

Babysim imorgon :) Yeah! :)

Denna lurifax

När jag hade skrivit klart i onsdags och gick jag ut i köket för att lilleman hade skrikit lite precis innan. Men när jag till min förvåning kommer ut i köket hade han somnat. Han låg där så sött och sov. Och den lille lurifaxen hade lurat mig! Han vissade inte och det syntes inte att han var trött heller. Vilken typ, att han bara kunde med :P haha*.

Men nu ligger han i alla fall i sin säng och sover för natten. Och har jag tur så vaknar han inte förens klockan sju i morgon bitti ( eller han kommer bara vakna och få mat och sedan somna om med en gång igen).

Ska kila. Måste ha i mig MAT! Men vi höres!

Over and out!

Bee there!

Johanna


Ännu en dag har nu gått

Tänka sig. Ännu en dag har nu gått och ju längre tiden går ju mer ser jag hur Emil utvecklas och lär sig nya saker. Det måste vara den underbaraste känslan för en mamma att se :) Jag bara älskar den! :)

Just nu ligger Emil ute i köket på sin stora härliga fleecefilt som mamma har gjort till honom och leker med sitt lilla babygym samtidigt som han varierar genom att emellan åt kika lite på påsen med hundmat som står på golvet jämte honom, samtidigt som han små gnäller lite över att han faktiskt börjar på att bli lite trött. Vilket för mig strax kommer innebära att han och jag ska vandra upp till sängen och sova. Eller han sover och under tiden ska jag fortsätta läsa lite i min bok. Och när det är klart och han ändå sover kan jag ju påbörja mitt bullbak som jag har lovat mamma.

Men oj, nu är det någon som inte är glad längre. Måste upp till sängen. Men jag återkommer!

Bee there!

Over and out!

Johanna

Jag har förhoppningsvis hittat tillbaka igen :)

Jag kan knappt komma ihåg när jag var inne och uppdaterade mig. Men jag vet att jag skrev när svärfar fyllde 45 år, och det var den 25 juli. Har jag inte skrivit sedan dess? :O Fy skäms Johanna! Men nu har jag lovat Jasmine att jag ska hålla er uppdaterade och så.

Emil har snart hunnit bli fyra månader (nu på lördag för att vara exakt). Han har även fått sin första vaccination. Det var inget roligt alls. Jag kände mig så chanslös när jag inte kunde göra något åt situationen Jag satt bara och kollade på och såg bara hur tårarna fyllde ögonen. Min stackars lille kille! :(

Men det är minsann inte det enda som har hunnit hända under mina fyra månader som mamma. Han har hunnit lära sig att vända sig, både från mage till rygg, och från rygg till mage. Kan ni tänka er?!  :)

Han har även upptäckt att han har en tunga.  Det är faktiskt väldigt roligt att se. Det händer för si så där en vecka sedan. Det var under tiden som jag bytte blöja på honom som jag för första gången såg hur han satt med tungan mellan läpparna, och han tyckte att var roligt. Han satt faktiskt och skrattade lite åt sig själv :)

Vi har också börjat i en föräldra grupp där vi varannan vecka träffar andra mammor och pratar om mycket saker som innebär att vara just mamma.  Vi har faktiskt hunnit med att både prata om när det är dags att ge barnen mat och vad man ska ge och så vidare, men även när man får börja inskola barnen på dagis och nästa tisdag ska vi faktiskt prata om det som för mig nästan låter intressantast. Barnsäkerheten i bilar och barn bilstolar. Jag längtar faktiskt dit. Det är nog bara för att jag hittat en stol som jag kommer köpa nu när jag får mina pengar. Det kommer bli ett riktigt kap ;) Ha ha*

Måste kila. Ska kolla om han lever. Han har sovit middag nu i över två timmar :)

Hej så länge!

Over and out!

Johanna


Malou och Emil i söndags (11/10-09)


Mervi och Emil även detta taget i söndags :)RSS 2.0