Två trevliga dagar med trevligt umgänge

Efter två händerserika kvällar sitter jag nu här igen. Dock utan abrn, just för stunden. Lite skönt, men väldigt ensamt!

Gårdagen spederade vi ute i ett snötäckt mysigt julpyntat hus hos Nathalie och Filip, tillsammans med Josefin och Maja, Linda med sina underbart sockersöta barn, Keven och lilla Chris. Just det ja. Kära T var ju faktiskt också med. Tror faktiskt han fick lite babynoja när han och Chris satt hur längesom helst och bara kollade på varandra, skrattade, pratade och bara myste framför den öppna brasan :)
Under tiden barnen roade sig så gott de kunde satt vi och tjockade oss med kakor, bullar och kaffe. Men vad gör man inte för lite trevligt sällskap ute i det fria? Hur som helst kommer det garanterat bli en ny omgång. Nästa år. Fast det är ju bara två dagar tills dess ;) Hihi.

Denna lite varmare dag har vi spenderat ute i Björketorp hos Linda denna gången. Även där var det en hel del barn. Fast vi saknade självklart Josefin och Maja. Men det kommer ju så många mer gånger. Istället för kaffe, bullar och kakor blev det idag pizza/sallad och kakor. Lite konstig blaning må jag säga :P Men allt blandades ju som tur var inte ;) Efter flera timmar av tjöt, barnsktik och nerbajsade kläder blev det till slut hemgång. Och nu sitter jag här i sängen tillsammans med kära T och utan barn ( ett litet tag till ) och ska strax över till grannen och äta en massa, och då menar jag verkligen en MASSA godis :)

Over and out!

Love Johanna

Trevlig fika på stan med kanonsällskap

Efter ett inlägg som verkar vara någonlunda uppskattad får jag kanske försöka att åtminsrtone skriva ett om dagen, minst!

Dagen har bestått av fika nere på stan tillsammans med kära T, Pauline och Emil. Det var så längesedan vi träffades, allihopa! Efter fika blev det en sväng till Lindex för att kolla in rean. Men usch vad besviken jag blev. Fanns dock inte något alls till killar. Men som vanligt hur mycker som helst till tjejer. Precis som alltid! Hoppas det finns mer i andra butiker.

Efter vårat lilla spontanbesök på Lindex blev det sedan en tripp till Systemet. Paolosan skulle fylla på förråden till sin Osloresa på nyår.

Nu sitter vi hos Josefin och Maja och ska ha tisdags mys med chips och chezzedodels. Det var så längesedan vi var här. Senast i måndags, skämt å sido! Haha

Uppdatering kommer nog i morgon igen.  Om kanske inte i natt redan.

Ha det så bra!

Peace!

Johanna






Har jag kommit rätt?

Ursäkta, har jag kommit rätt? Är jag på min egen blogg? Helt sjukt vad längesen det var jag satt här. Kommer ju knappt ihåg hur min egna blogg ser ut. Men nu är jag här. Det var väl det som var huvudsaken?

Sedan jag sist var inne och skrev har det hunnit hända allt för mycket för att komma ihåg. Men jag ska verkligen försöka tänka efter och se vad det kan bli av det. Får se vart jag ska börja?

Till att börja med kan jag ju berätta att jag och Emils pappa inte längre är tillsammans efter flera orsaker. Men vi träffas och pratar och så. Allt för Emils skull :) Han har ny tjej, och jag ny kille. Vilket känns otrolgt bra! För de som vet lite mer kanske det inte gjordes på de snyggaste sättet, men det gick att fixa till i alla fall.
Sedan har det blivit tillökning i familjen. Inte ett barn som du kanske trodde. Utan en ny hund. Min nya kille har en dobermann/rottweiler tik som nu har fått min lilla älskade Doris som sällskap. Och de är lyckligare än någonsin (hur dumt de nu inte lät?) Ska se om jag kan hitta något bra kort på henne och lägga upp vid ett.

Den senaste tiden har jag funderat vad det är som gör att vänner pratar runt en, i stället för att bara komma fram och fråga vad det är. Är det för att de saknar händelser i sitt egna liv? Eller är de bara avudsjuk på att de inte händer lika mycket i deras omgivning bara? Anledningen till att jag har börjat fundera är för att just detta tråkigt har hänt mig, precis! Och det var något som sårade mig totalt! Något sånt personligt ska inte en av mina bästa vänner genom tiden fråga en annan av mina bästa vänner om. Eller? Fast det kanske bara var jag som trodde att vi var så bra kompisar? Fast det värsta av allt är att ett litet ord, så lätt att säga eller skriva, inte har nått mig ännu. Hur svårt är det att säga "Förlåt!" Eller åtminstone bara be om ursäkt och säga att det var fel de gjorde? Men nej nej. Jag HOPPAS att det kommer inom en snar framtid! Jag saknar mina små donnor!

Och till sist. Finns det någon som har missat att det precis har varit jul eller? Nja skulle inte tro det. Inte jag i alla fall. För detta var klart bästa julen på bra länge. Först fick jag mig en ny dator av mina kära T, och på självaste julafton fick jag en ny mobil av "svärfar" och en köksassistent. Kunde itne blivit bättre må jag säga! :)

Nu måste jag kila ut med hundarna. See you bitches!

Peace




Älskade barn, du är mammas allt! Emil Karl Harry <3


RSS 2.0