Spännande sista dag, kanske?

Det är inte klokt vad tiden går fort. Dessa nio månaderna har nog varit bland de snabbaste jag varit med om. Och av dessa nio månade är det bara 1 dagar kvar. Tänka sig, 1 DAG! 24 timmar! Jisses!  Fast det känns inte som om det bara kommer vara denna. Utan ett par till. Men för mig gör det inget. Känns bara lite jobbigare att behöva vänta extra länge när man redan nu vill att den ska pluppa ut :) Men men, jag har ju både ätit stark mat och städat för att den ska komma ut. Men inget utav detta har alltså hjälpt. Nu lämnar jag över detta till den lilla-e själv :)

Idag är det alltså måndag och om två dagar tar jag studenten. Men även om det nu inte har kommit ut något så ska jag till skolan och åter igen ta kort på mina underbara klasskompisar. Känner inte riktigt att det är nått för mig just nu att springa eller snarare gå ut. För vad skulle jag ta mig till om jag känner att "Oj, vattnet gick!". Det hade inte varit så kul att stå på en scen där säkert över 1000 personer kommer stå och kolla på mig! Nej nej och åter nej. Jag nöjer mig helt enkelt att stå vid sidan av :)

Ska strax kila till skolan för att städa ut mitt otroligt skitiga skåp. Undra vad jag kommer göra för fynd detta året tro? Mågon penna jag letat efter kanske? Eller något arbete som skulle varit inlämnat för länge sedan. Inte en aning faktiskt. Det åter står att se.
Efter besöket i skolan kanske mamma, Wilma och jag far till Babyproffsen i Borås för att se om de kanske har något kul. Något man inte visste att man behövde som man kanske köper bara för att. Även det återstår att se.

Men nu ska jag kila en sväng. Återkommer efter mina små äventyr.

På återseende!

Over and out!

Johanna

Dagens magbild. Vem vet, kanske den sista ni ser för denna gång :)


Vecka 39+5

Kommentarer
Postat av: jasse

Ja, gör det! Det är så fint att fylla väggen med fina fotografier och minnen =)

2009-06-08 @ 13:25:41
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: E L V I R A

Herrejösses!:D

Du får säga när lilla solstrålen har kommit till jorden, grattis i förskott:)

2009-06-08 @ 15:37:50
URL: http://elviraes.blogg.se/
Postat av: Josse

Hej!

Ja nu närmar det sig på riktigt, man börjar längta mer och mer :) Tack tack så mycket och lycka till själv! Riktigt nära för dig, så spännande! Kul att du skrev i min blogg för nu ska jag lägga till dig som favorit så jag kan se när din bebbe kommer. Älskar gravidbloggar :)



Mår du bra? :) Kram J

2009-06-08 @ 15:41:20
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Postat av: mammagladh - solsting

Vad klokt att stå vid sidan av på studenten!



Hur skydda sig mot solen? Läs mer i min blogg.

http://mammagladh.blogg.se

2009-06-08 @ 16:27:29
URL: http://www.babymind.se
Postat av: Matilda- mamma till Mercedes

härlig mage!! Hoppas bebben vill ut snart!

2009-06-08 @ 17:12:40
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0