IKEA besök :)

Sköna soliga lördag! Det är på det sättet man kan beskriva denna underbara dag. Men som inte kommer spenderas i det härliga vädret. Utan nu så är det arbete som gäller. Precis som vanligt ( fast dock sista lördagen nu på några månader) och sedan blir det förhoppningsvis IKEA! Åh vad jag längtar! Jag älskar verkloigen det varahuset. Fast inte när man bara har en viss summa att handla för . Fast i alla fall går man runt och plockar på sig en massa andra saker som man egentligen inte vet vad man ska ha de till. Men det kanske kommer till använing senare ;) * ha ha*

Igår var grannarna hemma och åt och drack gått. Och Sven han är allt en otroligt rolig prick. Han är nämligen läkare och har alltid en massa roliga historier att berätta när han kommer. Han berättade till exempel vad han gjorde när han jobbade på Skene Lasarett för si så där 15-20 år sedan. Och man kunde bara inte hålla sig från skratt. Alla skrattade men den som var värst var faktiskt inte jag, (denna gången :P ) utan det var mamma och pappa. Det var längesedan man såg de skratta så de började gråta :) Underbar syn :)
Även så pratade jag och Sven förlossningar och annat som hör till. Han frågade bland annat vart jag skulle lägga mina händer när magen är borta. Har fått en dum vana att lägga mina händer på magen som ett litet stöd :D *ha ha* Men det kommer nog inte bli några problem sedan. Det är ju bara en sådan liten grej ;)

Min underbara lilla prick i magen, sna kommer du komma ut i detta fina väder och vi kommer vara så lyckliga! Jag kommer ta min vagn och hunden och gå långa promenader varje dag för att visa hela vida världen vad det är för en fin figur Gud har skapat och gett till oss! Jag kommer inte kunna slita mina ögon från dig, inte heller låta mina händer vara borta från dig. Jag kommer kolla på dig dag och natt, natt och dag. Och dra mina händer över ditt huvud och bara känn att du nu äntligen faktiskt kommer ligga gämte oss om dagarna och nätterna.
Men ha inte bråttom ut. Jag väntar! Precis som jag har gjort i nio månader! Och kan därför vänta lite till. Men INTE två veckor * ha ha *

Till sist vill jag bara säga;
Jag och din pappa kommer älska dig nått otroligt! Kram på dig tills vi ses!

Ska göra klart det sista nu.


På återseende!

Over and out!

Johanna

Hårda tag från min sida

Nu har det gått ytterligare en dag där jag inte har skrivigt. Men jag känner mig så fruktansvärt lat på dagarna nu. Jag vaknar när klockan ringer. Går upp och ut med hunden. Men när jag har ätit klart och även hunden och ska ge mig iväg blir jag hellt matt. Och dum som jag är lägger jag mig i sängen och sommar och vaknar ett par tiller senare och känner mig oftast pigg och fräch, men ibland vill jag bara sova lite till. Visst det är bra att jag sover och vilar mycket nu när det snart är dags för förlossning, men så trött skulle jag väl inte behöva bli?
Suck, vad ska man ta sig till när kroppen spelar en ett spratt och vägrar lyssna på vad man har att säga?

Men men, vi mår i alla fall bra båda två och jag kan knappt vänta tills det är dags. Jag vill ju att det ska vara dags nu och inte om 11 dagar. Fast på sätt och vis är det tur att det är såpass många dagarn kvar så man kan förbereda sig lite extra. Ska desstom imon (efter sista arbetsdagen på ett tag) åka in till IKEA med mamma, Stefan, Wilma och Emma och handla lite. Hade tänkt köpa ny madrass till spjälsängen, sänghimel, två tavlelramar och sen blir det alltid lite annat smått och gått :) Man kan ju bara inte hålla händerna borta från allt annat. Man måste ju bara passa på när man ändå är där :P * ha ha *

Dessutom idag så ska jag passa på och klippa mig lite. Måste vara lite fin tills det är dags. Så klockan 15 kommer en kompis hit och ska klippa mig lite. Det blir inte mycket. Är mycket nöjd nu över längden och vill därför inte ta för mycket, och efter klippningen funderar jag på att åka och hämta Stefan. Då han ska komma hit idag och tänke då även köpa en Mors dags present till min lilla mamma. Och på vägen hem hämta ut ett paket och en barnbilstol. Så känns som om jag har mycket att stå i idag. Härligt! Hoppas bara jag hinner med allt! Men det tror jag. Jag har ju en turbo bil ( som på tal om ingeting skulle behöva tvättas med :D ) så det kommer gå undan! :P

Men nu ska jag ta och göra nått helt annat. Kanske fortsätter jag att kolla efter lägenheter som jag och Stefan är helt besatta i att skaffa! Vi måste bara ha en nu känner vi! Jag vill ju ha honom jämte mig jämt framöver och inte bara lite då och då. Samt kunna göra som vi vill utan att höra alla andras tjöt! Så det blir nog min lilla sysselsättning ett tag fram över :)

Hörs säkert senare idag!

Ha det så bra så länge!

På återseende!

Over and out!

Johanna


Älsakade och underbara Doris
!

Kort inlägg

Idag blir det kalas för hela slanten. Ska nämligen vara hos Malou klockan 1700. Nu börjar alla kalas komma igång på tal om kalas bara sådär. Först Malous sedan pappa och en hel del andra. Men visst är det mysigt när man kommer till ett kalas där alla pratar med varan och har det trevligt. Det är det som är bäst med kalas. Näst efter maten * haha*

Efter kalaset är slut bär det av till Anneli. Ska låta hundarna springa av sig nere vid stranden. Känner att jag är nere vid stranden nästan varje dag nu. Men det är så underbart att se hundarna springa runt och vara lite smågalna. Riktigt sommarkänslor!

Men men, ska fortsätta med andra saker nu. Skriver kanske senare ikväll

På återseende

Over and out!

Johanna


Vecka 38 på intåg

Vecka 38 är snart på intåg och jag börjar inte bli rädd utan mer lite småpirrig på hur allt kommer bli.
Jag går varje dag och funderar på hur det kommer bli när vattnet går. Om mamma eller pappa kommer hinna hem så vi kan åka in till Borås i hyfsat fart och inte ha jättebråttom. Och om Stefan kommer vara på Marks så han kan åka med när vi ändå åker förbi och kan ta upp honom.
Just nu kan jag ju inte säga till honom att denna och denna vecka måste du vara på jobbet för jag vet inte om vi kommer att behöva åka in eller inte. Men skulle han nu inte vara inne på jobbet så kommer han komma in senare istället. Vilket för mig går lika bra. Bara han kommer in till mig/oss.

Innan idag när jag var på mitt rum och kollade bort i hörnet där mamma hade ställt några påsar med kläder fick jag bara ett litet ryck. Jag var bara tvungen att gå igenom påsarna och kolla vad som finns i de. De fanns både kläder i lagom storlek till min lilla-e och kläder som kommer komma till användning senare.
Men det som slog mig mest av allt var hur mycket rosa jag och mina systrar egentligen hade när vi var små. Nästan varje plagg hade något rosa på sig. Underligt det, hur det kommer att tjejer har väldigt mycket rosa?
Och tänka sig, det luktade babies fortfarande. Det är en sådan underbar doft! :)

Ja ja, nu ska jag gå ut med Doris innan vi ska sova.

På återseende!

Over and out!

Johanna


V 37+6


Gud vilken härlig dag!

Gud vilken härlig kväll Stefan, Doris och jag har haft.
Jag och Stefan hade redan igår bestämt att vi skulle ha en mysdag idag. Efter att han hade jobbat klart  och jag hade ätit klart så for jag till Kinna vid 1800 för att ta upp Stefan och köra till Berghem, där vi senare skulle ha det jättemysigt med massa godbitar och en galen Doris som sprang runt oss hela tiden.
Under tiden vi satt ner och åt sprang hon runt  oss och sedan ner i vattnet och trodde att vattnet inte skulle försvinna när hon slog med tassen i vattnet. Men självklart gjorde de det. hela tiden

De var längesedan vi hittade på nått bara Stefan, Doris och jag. Visst vi var på bio häromdagen med det räknas inte. Nu när vi satt vi vattnet och hörde hur det klunkade mot strandkanten tänkte jag till för mig själv
" Det är inte varje dag jag sitter med mina älsklingar vid en strand och hör hur vattnet klunkar mot kanten samtidigt som vi sitter och har det hur mysigt som helst! Åh vad härligt man kan ha det!"
Hoppas att det blir snart igen, om inte imon redan kanske. Fast då blir det inte att vi åker till en sjö, Då går vi ner till våran åh och fiskar samtidigt som vi har det mysigt. Men det kanske inte blir lika bra som idag Men jag hoppas på det bästa i alla fall.

Jaja nu ska vi se om det kan komma upp lite bilder från vår lilla utflykt.







Ska sova nu. Men vi hörs imon och då ska vi se hur magen och jag mår innan vi vandrar in i vecka 38 :)

På återseende!

Over and out!

Johanna

Denna underbara nykära känsla!

Detta med kärlek är verkligen nått speciellt. Idag känner jag att jag är på ett toppenhumör. Jag har den där underbara pirriga känslan som man har när man är nykär.
Varje gång idag när jag har kollat på Stefan har jag gjort det med ett jätteleende! Och jag har bara inte kunnat hålla mina händer och läppar borta från honom. Jag har verkligen varit tvungen att ta och känna på honom så mycket som det bara har gått! Varje blick och varje puss idag har gett mig fjärilar i magen. Jag är så otroligt glad att jag har funnit den rätte. Visst det är lätt att säga så när man bara är 18 år. Men för mig så är han den rätte och jag är så otroligt glad för att han är min. Som vi alltid säger till varann. For ever and ever baby!
Men mest av allt längtar jag tills vi får våran lägenhet då vi kan strunta i vad alla andra säger och gör. Då vi kan leva våra egna liv tillsammans med våran lilla-e. Och kan göra precis som vi vill. Utan att ha folk som säger att så kan ni inte göra och det är inte bra.
Åh älskling, jag längtar tills vi skapar vårat eget liv. Där vi bara behöver tänka på våran lilla familj och inte vad alla andra vill och tycker.

Jag kan inte annat än att säga att jag älskar min Stefan Karl Emil Ekberg!

Tyvärr så blir det ett dålig slut. Men jag måste kila nu. Känner verkligen hur sängen ropar på mig och det gör den helt rätt i. Efter de senaste dagarna är jag helt slut. SÅ nu återgår jag dit... Men självklart kommer jag tillbaka

På återseende!

Over and out!

Johanna



Liseberg blev det äntligen!

Helt underbart att vi kom iväg igår. Det blev precis när vi skulle åka fint och jättehärligt  väder. Så det var bara att plocka in alla i bilen och åka iväg.
Jag var faktiskt lite smånervös när jag skulle in i Göteborg och köra. Det är ju så mycket bilar där och så skulle man hitta en parkeringsplats i parkeringshuset med. Men det var lättare än vad jag hade trott. Skönt det.

Väl inne på Liseberg köpte alla killar vartis åkband medans jag nöjde mig med att införskaffa mig biljetter till de jag skulle åka. Vilker denna gång bara blev Colorado.
Under tiden de andra åkte och stod i låånnnggaa köer stod jag och underhöll mig på bästa möjliga sätt. Bland annat så spelade jag på några hjul och åt massvis med glass. Visst det kanske inte låter som det roligaste man kunde göra på Liseberg men jag var inte riktigt sugen på att åka alla attraktioner och helt plötsligt känna att "Oj vattnet har gått, vad ska jag göra?!" * haha*
Näe så kul tyckte jag inte att vi skulle ha den dagen. Inte mer än vad vi redan hade :)








Lilla bebies, jag vet att du är lika lätt road som jag. Det märkte jag både i fredag och i lördags. Det är lika härligt varje gång att känna hur du uttrycker dig. Och med det hoppas jag att är tycker om det vi gör tillsammans. Och snart ska vi inte göra det på detta visset. Snart kommer vi kunna göra allting i verkligen livet. Tillsammans du, jag och självklart din far med. Kanske blir det att vi redan till sommaren åker till Liseberg tillsammans. Även med mormor, morfar och dina mostrar med. Vad vet jag.
Men jag fortsätter att längta tills den dagen du kommer till oss.. Då jag kan hålla dig i min famn och krama och pussa på dig när och hur mycket jag vill. Nu känner jag dig bara. Plus att jJust nu är du mycket eftertraktad! :)
Mamma längtar efter dig och älskar dig massor!


Ska fortsätta kolla på "Click" nu

På återseende!

Over and out!

Johanna

Veligt värre

Efter jobbet igår och Stefan var hemkommen satte vi oss ner och funderade över vad vi skulle hitta på den kvällen.Helt plötsligt ringde Victor och frågade om vi inte skulle till Liseberg.Visst sa vi men då skulle han prata med de andra vilket till slut resulterade i att han inte ville åka dit längre. Näehe sa vi. Men ska du med på bio då? Och det kände han inte heller för.
Så istället blev det så att Stefan, magen och jag åkte in till Borås och kollade på "Natt på museet 2". Den var faktiskt riktigt bra. Men enda felet med filmen var att det blev lite jobbigt eftersom det var många mer skådeslepare i denna filmen och då blev det lite smårörigt. Men jag ger fimen 4 av 5 poäng. * Ha ha *

Det verkar som om du där inne precis som jag tycke att filmen var bra. Varje gång jag skrattade gav du mig en liten spark, vilket fick mig att skratta lite extra för att du gör mig allti så himla glad. Kan ju hoppas att  vi idag kommer iväg till Liseberg som vi sakt så många gånger. Jag vill känna din reaktion på de få grejorna jag faktiskt kan åka och på hjulen jag ska vinna på.  Åh, jag längtar tills du kommer ut i denna värld och får se och känna dig på "riktigt". 

Snart är det dags! Bara 17 dagar kvar!

Ska kila nu. Kanske skriver senare

På återseende!

Over and out!

Johanna

Jobbig natt

Denna morgonen var faktiskt mycket jobbit att stiga upp ur sängen. Anledningen till detta var för att Johanna var chaufför denna natt. Även om jag gick och la mig innan jag skulle köra hem folket så blir man ju trött av att gå upp, köra två timmar, gå och lägga sig och sedan nårga timmar senare gå upp igen. Det var hur jobbigt som helst i natt. Sov kanske 4,5-5 timmar bara. Och det är verkligen inte nått som är bra för mig. Då kommer jag säkert bli sådär grinig och jobbig i kväll. Stackars Stefan som ska behöva stå ut med detta * ha ha * Näe vi ska sköta oss jag och min lilla. :)

Strax bär det av hemåt och då ska det minsan vilas lite. Blir kanske att lägga sig framför tvn och mysa eller kanske ta sig ett varm och avkopplande bubbelbad. Vilket i mina öron inte låter alls fel! Får se vad min kära går med på. Kanske att vi går ner och fiskar i stället. .Det låter med bra.


Ska fortsätta med mitt nu. Får se om jag skriver ikväll. Annars blir det en ny uppdattering imon; Har jag eller har jag inte? ( Fått barn alltså, det får vi se imon :P )


På återseende!

Over and out!

Johanna

"Hanna har en stor rumpa bak och en stor mage framåt!..."

Nu de senaste dagarna har jag inte haft varken tid eller ork till att sätta mig framför en datorskärm och skriva vad jag har haft för mig. Och jag vet att det finns människor där ute som kanske till pch med trott att den lilla-e hade tititat ut och att det var därför jag inte skrivigt. Men ack så fel ni hade, denna gången i alla fall. Men det kan jag tala om för er nu istället.

De senaste dagarna har jag och mamma pratat mer om vad som komma skall. Vi har pratat om att vi tror att det blir en tidig förlossning, att mamma vill att det ska bli en kille, plockat fram kläder och tvättat kläderna så klart med.
Anledningen till att mamma tror att det blir en tidig förlossning är för att hon har sett att min lilla-e sparkar mycket upp emot mina revben och det gjorde både jag och min syster och vi är för tidigt födda ( min syster 2 veckor och jag 31 minuter :D ). Men nu är det bara och vänta och se hur rätt hon har. Lite rätt kan man ju hoppas att hon har. Så jag kanske i alla fall kan springa ut med min klass på studenten * ha ha*
Det är faktiskt jättemysigt att sitta ner och prata med mamma om hur hon tror att det kommee bli och hur det var när vi var små. Men får en helt annan bild av vad hade tänkt sig. Men roligast av allt är när vi sätter oss ner tillsammans och kolla igenom alla klädrena. De är ju så SMÅ och otroligt söta! Det är verkligen roligt att se hur glad mamma blir. :)

Även igår när vi var borta hos grannen och grillade och åt gott så pratade vi självklart om vad som komma skall.  Lars berättade även att han har en sådan där jättegammal vagn med stora hjul. De är så fina. Hade inte tackat nej till att använda den. Men jag vågar inte. Den ska bevaras ytteligare några hundra år * ha ha*. Och Wilma kom återigen med sin elaka kommentar emot mig.
"Hanna har en stor rumpa bak och en stor mage framåt! Det är därför hon är så tjock!"

Men det är väl inte så konstigt. :P Den lilla-e sitter ju fram och då skuter den bak innehåller vilker resulterar i att jag får en större rumpa;) Eller vi kan ju låta det vara så. Så slipper jag bli ledsen över att jag blivgt så mycket större de senaste månaderna. Men det ska bort också. Och det ska det vara innan 1 augusti! Så det så!

Nu ska jag återgå till jobbet. Skriver mera sedan! Men ha det så bra så länge!

På återseende!

Over and out!

Johanna


Magbilder

v. 36+6



v. 35+4


v. 35+2


v.34+0



//Johanna


Det samtalet som blev bra :)

Tidigare idag, precis innan  jag skulle åka hem från skolan, satte jag mig ner med Annie, Pao och Fanney vid ett bord och pratade lite. Det var ett trevligt samtal men helt plötsligt skulle Pao och Fanney gå. Jag kan inte annat än att säga att det fick mig att bli nervös. Fast egentligen förstår jag inte mig själv varför jag blev det. Kanske är det för att det inte har varit så bra mellan mig och Annie. Men denna gången flöt det på riktigt bra och det fick mig att känna att nu kanske det kan bli som vanligt igen. Att vi kan bli kompisar och börja umgås precis som innan. Även om det kommer en liten bebis in i bilden med. Men vad jag vet så tycker Annie inte att det är nått fel med det. Eftersom hon precis som jag ÄLSKAR barn! Speciellt när de är små :)
Och Annie, du ska veta att det var för mig precis som det var för dig ganska så nervöst. Men samtidigt kan jag inte annat än säga att det var på tiden att vi tar våra stora vuxna känslor och visar de för varandra. Och jag kan även som du säga att jag tar tillbaka allt dumt som jag har sagt om dig. Vi har faktiskt betett oss väldigt illa! Och jag vet att detta kommer bli en bra början på något nytt och ännu bättre än det som vi hade förra gången. För Johanna och Annie ska bara vara kompisar. Så är det bara :) 

När jag tidigare satt i skolan ( innan jag pratade med Annie och co ) och läste en av de bloggar jag alltid läser så kom jag till ett inlägg som jag verkligen fastnade för. Hon berättade att hennes kompis undrade om hon inte skulle / ville måla en magbild på din bebis mage. Han hade nämligen sett det på Internet att andra kvinnor som väntade barn med hade gjort det. Och det var precis i den sekunden det slog mig att det är ännu en sak jag vill göra innan min lilla-e kommer ut. Men då slog det mig att vad ska jag ha för bild. Jag tänkte att jag måste ju ha nått som jag gillar eller någon som man förknippar med mig. Kanske en fin bild på en häst eller en bild på något med en fotboll, eftersom man förknippar mig med både två. Men jag ska allt ta mig en funderare innan jag bestämmer mig. Ska även kolla med Stefan och se ved han tycker. Även vart man kan göra det. Annars vet jag en väldig bra "konstnär" som ska få göra det * ha ha*.

Ska kila ut med Doris innan jag antingen sätter mig vid TV eller innan jag kilar upp till sängen.

På återseende!

Over and out!

Johanna


Sommaren 07 tror jag om jag inte har helt fel :)

Inte riktigt som jag tänkt mig

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag hade inne i mitt huvud gjort en liten lista på vad jag skulle hinna med ( alla dessa listor man gör ) . Men vad hann jag med att göra på den? Ingenting! Eller jo, klippa gräset. Men inget annat och det var ganska mycket som jag hade tänkt göra.
Efter att gräset var klippt ville Wilma att vi skulle spela fotboll med Doris så så blev det. Även om jag precis hade tänkt att
" Nu ska jag gå in och få klart lite av sakerna som måste bli klara innan 1:a juni!" Men icke sa Nicke. Istället så tänkte jag att jag ska bara göra detta först, sedan går jag in och jobbar. Men den undanflykten kom in hela tiden! Så i dag ska jag ta mig tid att göra det! Och jag ska skita i vad jag har för undanflykter. Fast redan nu känner jag att det kommer nog inte hålla i längden. Men jag ska verklgien försöka!

Tänka sig, nu är det exakt tre veckor till beräknad förlossning. Jag går var och varannan dag och funderar på hur det kommer bli, hur allt kommer kännas och vara.
Många frågar mig om jag inte är lite orolig eller rädd över hur det kommer vara. Men det är jag faktiskt inte. Visst det kanske låter konstigt, men varför ska jag vara rädd för nått som jag så länge har gått och väntat på ska ske? Kanske är det för att jag känner mig redo efter nio månader av längtad, förberedning och förväntningar.
Oh, vad jag inte kan tro att det snart är dags. Det känns inte alls som om det är min tur redan. Men det är det! Jihoo!

Nu ska jag fortsätta emd mina "arbeten"

På återseende!

Over and out!

Johanna


En början på Hur-jag-som-mamma-ska-vara!

När jag satt på bussen i morse slog det mig att i mitt nästa inlägg skulle jag skriva ner en lista över hur jag ska vara som mamma. Eftersom det finns så många olika "sorter" eller vad man ska kalla det så är det relativt lätt att veta hur jag skulle vilja vara. Mina mål eller snarare hur jag ska vara som mamma är följande:
- Alltid ha tid till mina/mitt barn
- Bry mig om allt som har med det att göra ( visst det finns en gräns, men fram till den då :P )
- Ta mig den tid som behövs för att lyssna på vad det har att berätta, och kunna stanna upp för att prata med de om jag ser att de behövs
- Vara förstående
- Aldrig i hela mitt liv tvinga de till att göra saker de inte tycker är roligt. Tex. om jag älskar en sak, skulle jag aldrig tvinga de till att göra det som jag tycker är skitkul och de som de tycker är skittråkigt! No no!
- Inte lägga över mina problem och skulder på de
- Inte skälla på de för att jag mår dåligt

Och självklart finns det mycket mer. Men det var vad jag kom på då och jag kommer alldeles säkert uppdatera min lilla lista så snart som jag kommer på nått nytt.

Men nu ska jag göra lite annat innan bussen kommer och ska ta mig hemåt.

Så länge;

På återseende!

Over and out!

Johanna

Vilken otroligt äventyrlig dag!

Nu kan jag skriva precis när jag vill. Nu har äntligen en av datorerna kommit hem!

Idag är det söndag och den har bjudit på den ena och det andra. Dagen började med att jag gick upp runt åtta och precis som vanligt gick ut med Doris. Strax efter att vi kom in var det bara till att plocka fram frukosten, och efter det göra sig i ordning för att hämta pappa i Göteborg. Men vi fick sitta hemma och vänta på att pappa skulle höra av sig och berätta när vi kunde åka. Men till slut vad det en liten pappa som hörde av sig och sa att vi nu kunde åka så han inte skulle behöva vänta så länge på oss.

Efter det lilla besöket i den stora staden Göteborg var det att i princip hem och vända nästan. Hann precis få i mig lite mat och sedan var det att åka och hämta Stefan i Berghem hos Mikael där han och de andra höll på att fixa med Pilsenerbilen. Efter ett par timmar där for vi hem. Men vi hann inte komma så lång innan bilen började krångla. Precis när vi skulle svänga in på vägen mot Hajom från Berghem dör bilen bara sådär. Först var ju så klart mig tanke. "Har jag fått bensinstopp?". Men nej, det kunde det inte vara. Jag tankade innan jag åkte.
Men till slut efter några samtal kom vi fram till vad det kunde vara. Kollade säkringarna och upptänkte då att en säkring hade gått. Så vi bytte men det hjälpte inte. Ringde då till pappa och berättade vad det var som hade hänt. Han kom då på att detta hände får några år sedan när vi var i Helsingborg. Så det var bara för han och mamma att komma och hämta oss. Vi fick helt enkelt boksera hem bilen eftersom den inte ville starta.

Det är vad jag klarar äventyrlig dag! :)

Nu sitter jag och mina älsklingar, Stefan, Doris och den underbara lilla i magen och kollar på Grannfejden. Känner i bland igen mig i detta.
Fast det gäller inte grannar emellan utan människor i mellan. För ibland blir jag bara SÅ trött på hur man kan med att behandla andra.  Ett ordspråk att lära och gå efter:
Så som du själv vill bli behandlad ska du behandla andra!

Ska kila upp emot sängen nu. Höres imon?

På återseende!

Over and out!

Johanna




Johanna kom på en grej!

När jag precis satt och läste Annies blogg slog tanken mig att jag faktiskt saknar henne mer än vad jag fick för mig! Måste bara se till att fixa så att vi kan börja umgås igen och få en sådan relation som vi hade innan om inte bättre






Lördag, precis som vanligt

Som sakt då var de lördag igen och jag sitter på arbetstid och skiver några rader. Men vad ska jag göra? Eftesom datorerna hemma inte funkar och inte ens är hemma får jag passa på att skriva så fort jag kommer till en dator. Skriver både på lektion och när jag bara har rast... * haha*

I dag vet jag faktiskt inte vad som kommer att hända. Stefan ska kanske iväg till Liseberg med några av sina killkompisar och jag vet inte vad jag ska göra. Blir nog att vara hemma och ta det lugnt. Ska ju hämta pappa i hamnen i Göteborg imon. Då han kommer hem efter sin arbetsresa i Belgien ( som han åker på var 6:e vecka ).  Och detlär bli att vifår åka vid nio halv tio :O Så denna helg blir det ingen vila ingen ro :) Och itne någon som helst sovmorgon heller. Men jag får väl ta mig en och annan sovpaus då och då :)

Igår efter att skolan var slut så väntade jag på Malou så for vi iväg. Vi skulle hämta Stefan klockan fyra då han hade jobbat över och så. Vi hade då tre timmar på oss. Så vi bestämde oss för att åka till Visko och kolla på skor. Och gud vad många skor jag hittade som jag bara ville ha! Men pengarna kommer ju inte förrens om 9 dagar :D Men jag har annat och lägga mina pengar på :)

Det är inte klokt vad tiden bara rusar iväg. Nu är det bara 24 dagar kvar till beräknad förlossning och 25 dagar kvar till stundenten. Och Johanna längtar som tusan! :) Men studenten vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra med. Eftersom de tär så tätt emellan får jag se om jag hinner med.Kommer den innan har jag tänkt att vara med klassen och springa ut, men har den inte kommit innan den 10:e juni så vet jag inte hur jag ska göra. Blirväl till att åka och kolla och ta massakort och sedan hemoch bara ha nåttlitet firande. Jag kommer ju vara så nervös!

Hallå du där inne, jag vill bara att du ska komma ut! Du ger mig tecken varje dag på att du lever och att du förhoppningsvis har det bra. Och varje gång du ger mig ett sånt tecken blir jag alltid lika glad! Hoppas nästan av glädje och vill att alla ska komma och känna på dig!
Men jag vill hålla dig i min famn nu och dra mina händer över ditt huvud och säga hur fin du är, och sägahur glad jag är. Jag vill ta på dig alla de kläder jag har köpt och som jag vet att du kommer vara så fin i!
Men mest av allt vill jag köra dig i din nya vagn och vissa hela världen var det är för en vacker skapelse Gud har gett mig! Jag känner mig så otroligt lycklig som både har världens bästa pojkvän / pappa och som snart har dig hos mig med! Det kan helt enkelt inte blir bättre!



Men nu ska jag fortsätta jobba lite.

På återseende!

Over and out!

Johanna


Ville bara skriva ett par rader innan jag far iväg

Fredagen är kommen och det innebär att det blir en lugn kväll. Ska som vanligt jobba imon och då är det bäst att vara på topp. Har ju inte många lördagar kvar nu tills jag är mammaledig. Gud, vad det känns konstigt att säga så. Men det är ju så sant som det var sakt. Härligt ska det i alla fall bli.

Ville bara skriva ett par rader innan jag far iväg. Tog förövrigt bilen till skolan idag. Så nu behöver jag inte tänka på när bussen går och hur jag ska komma hem från bussen. Härligt!

See you!

Over and out!

Johanna

Jippi!

Nu har jag återigen funnit en dator så jag kan uppdatera mig.

I dag är det torsdag och det innebär att Johanna har och kommer att ha mycket att göra i dag.
Redan klockan tio var det körlektion som gällde och 45 minuter senare var det uppkörning. Det är inte klokt vad nervös man kan bli när man ska göra viktiga saker. Under tiden jag körde kändes det kanonbra! Och kan ni tänka er jag klarade det! Jihoo! Johanna har körkort, lalalala! :)
For då tillbaka till körskolan och tog kort och satte mig ner för att vänta på att få höra nått från en annan viss person som under tiden jag väntade också körde upp. Och denna personen vid namn Anneli med klarade det. Så nu kommer Sätila att vara en läskig plats att vara i. Men vet ju aldrig om det är jag eller Anneli som kommer att befinna sig på vägen. Haha, men inte nog med det så kommer det att vara mer att göra idag.
Klockan 1530  ska jag och Stefan till en kvinna och skriva på faderskapspapper. Det är visst nått man måste göra om man inte är gifta och så.
Sådan bär det nog av hemåt. Ska då med hämta en av bilarna som varit på lagning.
Sen vet jag inte riktigt vad som kommer att hända i mitt liv. Blir nog till att kopla av och kanske baka nått. Ville att Sfan skulle komma med, men han kommer visserligen imon. Så nu ska Johanna köra Stefan över allt. vara hans lilla taxi :)

Det finns en sak som jag precis kom och tänka på. Och det är hur stark min Stefen egentligen är. Sedan har blev 18 har folk tjatat på honom att han ska ta sig körkort. Och han har varje gång sakt att han håller på, men det har inte hänt nått. Och nu sen jag fick mitt körkort i julklapp har har det ökat. Visst öven från mig. Men nu när jag vet hur jäkla jobbigt det faktiskt är så kommer jag inte tjata mer. Det spelar ingen roll hur mycket man gör det. Stefan har som sakt hört det nu var och varannan dag. Från alla olika håll. Men kan inte folk bara ge sig? Hade han velat ha ett körkort så hade han redan haft det. Det är hans sak och inte alla andras. Så snälla människor, låt han få ta sig den tid han behöver. Hur mycket ni än tjatar så kommer han inte göra det snabbare. Han har en egen vilja och eran vilja spelar ingen större roll. Stefan är 20 år och bestämmer allt själv. Som sakt, låt han bara vara. SNÄLLA?



Magen den lever och växer så det knackar. Nu är det bara 26 dagar eller 3 veckor och 5 dagar kvar. Johanna längtar i hjäl sig! :) <3

Ska kila

På återseende!

Over and out!

Johanna med baby

Jag känner mig hurtig!

Jag känner mig hurtig som tog min hund och min mage på en härlig skogspromenad med lite vilda djur att kolla på med. Två rådjur och en räv för att vara exakt. Härligt att se at det faktiskt finns liv även om klockan bara var halv åtta. Men även att vi orkade med att cykla. Fast det var ju visserligen bara det som var meningen. Hur skulle cyklen annar kommit hem? Stefan cyklade ju dit den men han kunde inte ta med den hem eftersom han inte kom igår (hoppas han kommer nu i veckan, helst imorgon eller varför inte i dag?)

Förutom så känner jag mig hurtig. Hurtig över att jag redan klockan halv åtta orkade ta med magen och hunden på en lång promenad. Att känna att man orkar trots att det tar emot i både leder och rygg. Jag är stolt äver mig själv som orkade både cykla och gå! Så var det med den saken! Johanna är väldigt stolt över sig själv nu!

Nu ska jag kila igen, ska fösöka att komma till att skriva ett till inlägg idag. fastdet blir då senare. Men så länge;

På återseende!

Over and out!

Johanna

Helgen och måndag i korthet

Nu tyckte jag att det var dags igen för mig att skriva några nya rader. Anledningen till att det inte har blivigt nått inlägg är för att den bärbara är med pappa på jobb i Belgien och den stationära är på lagning. Så nu får jag passa på när jag har lite tid över i skolan.

Under de dagar som har gått så har vi hunnit med en hel del.
I lördags skrev jag ju att vi kanske skulle åka in till stan och gå på Liseberg. Men det bliv inte av. Vi tyckte det var för dåligt väder, det blåste för mycket. Så det blev till att vara hemma och ta det lugnt och skönt i stället. :)
På söndagen var det kosläpp på en gård alldeles i närheten. Så mamma, Wilma, Emma, Stefan, Doris och jag tog bilen bort. Det var hur faschinerande som helst och se när kossorna kom ut för första gången i år. Vilka ryck! Bilder kommer när jag får tillfälle och inte sitter i skolan :). Efter det var klart gick vi runt på gården (som även är en skola) och kollade på alla andra djur.
När klockan började närma sig halv två åkte vi hem igen eftersom det hade börjar kurra i magen på oss alla. Eftersom det inte riktigt var Stefan grej att gå omkring där så var jag så snäll att jag erbjöd honom att fixa med moppen när vi kom hem, som pappa har sakt nu i något år att den ska in på service. Men nu i stället så sparade han de pengarna. Vilken tur att vi har min älskling som kan så mycket om motorer och så :) * ha ha* Så nu går moppeden som ett skott!

Som jag berättat i ett tidigare inlägg så skrev jag att jag strax skulle ha uppkörning och uppskrivning. Och igår blev det ena av. Uppskrivningen för att vara mer exakt. Och jag klarade det! Jag kan fortfarnde inte tänka mig att jag, JAG av alla människorhar klarat det. Jihoo! Då är det bara uppkörningen kvar och det kommer att ske denna veckan. Men vilken dag säger jag inte. Men ni kan väl i alla fall vara snälla att tänka mig mig hela veckan *Ha ha*.

Min underbara lilla krabat i magen. Det är inte klokt vad du rör på dig. Trots det lilla utrymmet du har nu.
I natt när Wilma kom in till oss kände jag hur du rörde på dig som om det vara dag och du skulle vara uppe och vaken. Men även om jag vände på mig så fortsatte du att röra dig. Fast i bland kan du faktiskt vara lite besvälig. Då du vill vara uppe i varv och sparka och röra på dig, och jag vill bara ta det lugnt.
Som igår tex när jag låg och hade det så bra i soffan och du var som en virvelvind i magen. Men det var faktiskt faschinerande att ligga och kolla på hur du rörde dig. Det såg ut som om det var en våg jag hade i magen. För det var exakt de rörelsena du gjorde.
Dessutom är det vara fyra veckor och en dag kvar. Jag vill bara att du ska komma fram nu, nu, NU! Men vad jag kan göra åt saken. inte ett smack, tusan med

Men nu ska jag fortsätta med mitt "arbete".

På återseende!

Over and out!

Johana

Liseberg idag tro?

Lördag morgon och det regnar inte ute. Härligt! Då kanske det blir som vi besämt. Att vi far till Liseberg. Lisebeg here we come! Blir för min del att springa omkring och spela och åka alla barnsaker. Inget fel med det. Bara de inte står att jag är för tung.  Ha ha*  Men det chansen kan man ju hoppas är väldigt liten.

Dår märker vi även om du min lilla vän tycker det är kul med fart och fläkt eller om du kanske är av den lugnare typen. Blir du den lugna typen måste du helt enklet fått det från din mellan moster Emma. Hon har ju ett visst lugnt i sig. :) Och blir du lite vildare så vet vi att det kommer från din far och mig. Vi är ju inte speciellt lugna. :) Det märket vi förhoppnngsvis senare idag.
Men ett tecken på att du inte gillar höga ljud har vi ju redan fått reda på. För när jag klipper gräset blir det en och annan hård spark. Men nu ska jag nog lämna över det till någon annan. Eller så får jag göra det två gånge till. Eftersom din moster har opererat sin fort och din mormor inte har tid.



Ska jobba vidare. Men så länge;

På återseende!

Over and out!

Johanna

Men blir faktiskt helt slut!

Nu börjar Johanna faktiskt känna sig sliten efter en hel vecka i skolan *host*. Vissa tror att man klarar av precis lika mycket som innan när man går omkring och är gravid i 35:e veckan.  Att man ska orka ta sig till och från bussen på samma sätt som innan och att man inte alls blir trött av det.
När jag kommer ut till min buss är jag helt slut! Är det lång tid kvar tills bussen kommer ( mer än fem minuter då) så sätter jag mig på andra sidan och vilar. Är helt slut i ryggen då. Men är det bara någon enstaka minut kvar tar jag ork till mig och står kvar på min sida av vägen, även om det känns i svanken. Men ska man bli fin får man lida pin och det gör jag så gärna! :) Det har jag ju liksom gjort i snart nio månader så varför inte bara ta och knipa igen eftersom det bara är 32 dagar kvar? :)
Tänka sig att det inte är längre tid än så kvar. Jag tycker att det har gått så himla fort! Visst har det varit både med och motgångar. Men mest medgångar. Och det är jag glad över.

Men nu ska den trötta Johanna vandra till sängen, för hon ska jobba imon igen. Men så länge;

På återseende!

Over and out!

Johanna

Som att vända på handen

Det är inte klokt vad vädret snabbt kan ändra sig. Så sent om igår hade vi fint väder. Fast det var ju inte hela dagen. Från och med 16 så var det strålande sol ute. Och visst slår det en att det kommer att förbli så här och inte vara så regnigt och tråkigt imorgon. Men nehe då, det var det inte. I morse regnade det ner än vad det gjort de andra dagarna.
Och nu när jag sitter här slår regnet som spön i backen. Har faktiskt hört och sett åskan med. Uscha!
Jag längtar efter solen igen, men framför allt den underbara värmen som vi hade. Då man slapp att gå omkring i jacka och tänka på att man måste klä sig varmt. Då kunde man ta på sig vad som helst för man visste hur varmt det skulle bli den dagen... Men ja ja, regn behövs ju visserligen med.

Men den dagen du föds min lilla vän hoppas jag att det kommer vara strålande sol. Fast kanske att det kan komma lite lätt med regn. Som man skulle kunna tro att det är änglarna där uppe som gråter av glädje. För att ytterligare ett barn har kommit till världen!
Jag blir fortfarande lika glad av tanken på att du snart är hos oss! Och därför kan jag stolt berätta för dig att din mamma älskar dig! <3 Och säkert din far med, fast han är blyg att vissa det för oss ;) Men det kommer ska du se. Vi måste ge honom den tid han behöver!


Men ska gör lite annat nu. Men så länge;

På återseene!

Over and out!

Johanna

Varför kan man inte få ta en paus i livet ibland?

Dagarna bara tickar och går. Ingen paus kan man få ( ha ha, där fick jag till det ). Men vissa dagar vill man bara ta en paus och stanna tiden. Känna att jag inte behöver gäkta så, utan kan ta det lugnt och inte känna mig allt för tjock och tung. Att man inte behöver känna den där pressen med att allt ska vara fixar och klart. Men nu har jag allt klart och på den fronten med vad man ska ha , så kan jag ta det lugnt och göra saker och ting i mitt eget tempo. Fast det känns i alla fall som om jag har missat någon, men jag vet inte vad.

En annan sak med att vara gravid är att vissa tycker att de blir så fruktansvärt fula och tjocka och inte alls gillar sin mage. För mig är det precis tvärtom. Jag är stolt över min mage och visar gärna upp den. Jag älskar mig tjocka mysiga babymage!
Om man skaffar barn vet man ju precis hur man kommer se ut och precis vad man ger sig in i, att man kommer få en stor kula på magen. Nästan som en ölmage fast ännu större! Och det ÄR verkligen nått som man ska vara stolt över. Tänk på att det faktiskt finns vissa som inte kan få barn själv. Tänk då att du är unik och kan få en avbild av dig själv med den du älskar och tillsammans med den som älskar dig!


Var stolt över din gravidmage!


På återseende!

Over and out

Johanna

Dagens sista inlägg

Ett sista inlägg för dagen blir till att säga God natt!


Massa bebissnack och inget Dorissnack

Allt detta prat om min bebis har jag nästan glömt bort att min underbara hund fortfarande vill vara med på bild och bli pratad om. Henne vet jag inte när jag la in bilder på senast faktiskt. Men jag kan stolt berätta att hon lever och tar dagarna som de kommer.
Eftersom Emma har opererat sin fot, och jag går omkring och är höggravid blir det inte några jättelånga promenader länger. Blir mest att vi spelar fotboll och låter henne på så sätt springa lös och bli trött. Jag har ju knappt ork till att ta mig till bussen heller * ha ha *. Men men, det var min underbara hund jag pratade om nu. Men eftersom jag är så hurtig och cyklar fortfarande får det till helgen bli att vi tar oss en liten cykel tur innan det blir allt för jobbigt, även det.

Nu är klockan snart 2015 och det innebär att vi gott folk ska inta tv sofforna och kolla in Sverige-Tjeckien på TV6. Det är i alla fall vad jag ska göra nu. Hörs senare!

På återseende!

Over and out!

Johanna




Tack Malou!

Tack ännu en gång Malou för alla fina bilder!


Hej du där inne i magen min!

Hej du där inne i magen min!
Vilken vilde du börjar bli nu efter 35 veckor och 1 dag med utrymme i min mage. Jag förstår att du vill röra dig men nu börjar du ju bli så stor att du inte längre kan göra som du vill.
Jag känner varje dag att du försöker men det går inte riktigt vägen. Istället blir det en och annan stark spark i magen på mig i stället. Innan tyckte jag att det killades, men nu så gör det istället lite ont. Det spelar inge roll om jag ber dig att lugna ner dig, du vill inte lyssna på vad jag säger. Du måste helt enkelt vara mig en bestämd liten unge.  Fast det gör inte mig nått.
Även om det är ett tag kvar tills du ska komma ut till världen och till oss så vet vi redan vad du ska ha för namn. Det är din far som kommit på båda förnamnen, redan innan du ens fanns faktiskt. Man jag älskar de precis som han med gör. Om du nu är en kille så vill vi att du ska heta Alvin. Andranamn har jag ( flitig som jag är, men dock med hjälp från Mickan) kommit på att det borde få bli Karl Alvin Hugo. Där Karl kommer ifrån din far. Så underbara att du inte kan förstå. Men skulle du nu vara en liten tjej som kommer ut istället så tycker vi Saga. Men även här tog min kreaktivitet slut och Mickan fick hjälpa mig. Vi kom då fram till Tuva Saga Beata. Där Beata kommer från mig
Nu hoppas vi bara att du gillar dina namn, oavsett om du är tjej eller kille.

Till sist vill jag bara säga att du är oerhört väntad nu när vi vet att du är på väg, och vi vill att nästan att du ska komma med en gång! Men mest av allt ska du veta att vi redan nu såhär i magtider älskar dig! Inte lång tid kvar nu. Hoppas du orkar vänta, precis som vi gör!

 Saga eller Alvin, allt kommer bli bra när du kommer ut. Mamma älskar dig! <3


På återseende!

Over and out!

Johanna


Underliga ting kan hända

Det måste vara nått som inte stämmer. Jag skrev ett inlägg igår men det ville inte vissa sig, så jag fick ladda upp det nu stället. Så nu ska det funka. Men hur kommer det sig tro, att det blev så? Någon som vet och kan ge mig någont förslag?

Det är inte klokt vad allt känns bra nu. Det känns som allt går åt rätt håll. Fast det finns visa saker som jag stör mig på nått så fruktansvärt och som jag inte vet hur jag ska göra med. Jag vill säga att så gör man inte, men orden kan inte komma ut ur munnen. Jag vet även att det kanske kan få vissa konsekvenser. Men jag vet inte och vill då heller inte chansa. Fast man ibland måste det. Suck, ge mitt ett tecken någon på att jag ska chansa eller inte!


Ska samla mina tankar nu och komma på nått bra och skriva sen om den lilla som bara växer och växer. Så länge;

På återseende!

Over and out!

Johanna


Nytt utseende!

Dagens äventyr vad som sagt att ta gravidbilder med Malou. Vilket faktiskt gick bättre än vad jag hade trott. Både jag och Malou blev mycket nöjda. Vilket till och med resulterade i att vi gjorde om min blogg. Så nu har den fått ett nytt utseende. Jag hoppas att ni, precis som jag gillar den. Kanske kanske kommer lite fler nyheter längre fram då vi orkar fortsätta. Hade även tänkt att lägga upp lite bilder från de vi tog idag. Men vet inte om jag har några. Annars så kommer de komma senare i veckan... Hoppas ni orkar vänta! :)

Det är inte klokt vad månaderna, veckorna, dagarna, timmarna, minutrarna, sekunderna och hundradelarna har gått fort. Från att ha börjat på 280 dagar är det nu bara 34 dagar kvar. Under all denna tid har jag hunnit med allt faktiskt. Fast på nått sätt så känns det som om något fortfarande saknas. Men jag har inte kommit på vad ännu. Vilket antagligen kommer att komma precis innan det är dags. Men men, bättre det än att det kommer precis efter att den lilla-e har kommit.

Ska vändra bort till duschen nu. Återkommer igen imon. Ha det så bra så länge!

På återseende!

Over and out!

Johanna






I morgon inträffar ett nytt spännande äventyr

I morgon inträffar ett nytt spännande äventyr. Då blir det fotografering med Malou. Ska då även inför skaffa mig nya underkläder för det är precis vad de kommer handla om, fotografering i underkläder men en mage som inte är att leka med längre.

Detta med att ta kort under graviditeten är nått som jag alltid velat göra. Ta de där underbara fotona och sätta upp stiligt på väggen och bara kolla in när man vill tänka tillbaka och komma ihåg hur man hade det, och förhoppningsvis börja längta tills nästa gång det ska komma ett litet knyte. Det får mig redan nu att längta som en tok. Även om det kanske kommer att ta ett tag, men i alla fall. Jag längtar
Det finns även an annan grej jag bara måste göra när min lilla-e kommer. Och det är att gjuta av fötterna och händerna i gips och även de ha på väggen. Alla dessa sakerna man kan göra för att komma ihåg. Det för mig så glad!


Nått jag ska göra, ett måste snarare ( och namnet passar väldigt bra med. Är nämligen att av killnamnen vi tänkt på :) )

På återseende!

Over and out!

Johanna

Det känns bra nu!

Det känns bra nu!

Läskigt möte

Magen den bara växer och växer. Var ju som sakt på Mödravårdcsentralen i mosre och det blev nått utöver det vanliga. Efter att vi hade lyssnat på hjärtat, mätt den lille och känt på den och helt plötsligt så kände jag hur illa jag började må och hur allt blev suddigt. Jag visste att det kunde vara för att blodsockret var lågt, men tine skulle det bli så då. Jag reste mig sakt upp och skulle knäppa byxorna men då blev det bara värre. Jag blev tydligen likblek i ansiktet, började små svetas lite och allt blev suddigt. Barnmorskan bad mig då att jag skulle lägga mig på sidan och vila lite. Under tiden jag låg ner så berättade hon att det kunde hända så ibland. Det var för att blodkärlen i ryggen inte fick tillräkligt med syre när jag låg på rygg. Men inget farligt med det. Skönt att veta vad det var i alla fall, om det skulle hända igen vill säga.

Efter mitt lilla äventyr på MVC bestämde jag mig för att åka till körskolan och klara två prov. Och det fixade jag med. Så nu har jag bara ett prov kvar. Skönt att ha det gjort nu när det börjar närma sig med stormsteg! * ha ha *


Vecka 34+6


På återseende!

Over and out!

Johanna

Söndag och måndagkväll

Som jag skrev i det tidigare inlägget skulle jag berätta lite vad jag gjorde igår och vad jag har gjort idag.

Igår blev det som en slapp dag. Vi kände oss båda slöa från dagen innan. Vi vaknade vid elva och då gck vi upp och åt en lättare frukost för det var ju inte så lång tid kvar tills det skulle bli lunch. Efter lucne bar det av upp till morfar där pappa hade lovat morfar att Stefan skulle hjälpa honom att svetsa någon grej till hans traktor. Pappa hade nämligen skrytit för morfar hur bra Stefan är på att svetsa * ha ha, vilken pappa jag har :D *. Det blev även en liten fick där Eva frågade hur jag mådde och hur jag hade det och lite sånt. Hon berättade även att  hennes yngsta dotters foster var det lite krångel med. Jag hoppas verkligen det fixar sig. Så  vi kan gå omkring med våra små barn tillsammans på kalasen :)
Efter ett tagt åkte vi hem till oss jag jag gjorde även en gång fint det lilla gräset vi har. Klippte nämligen som sakt gräset, men utan någon som protiserade denna gång. Sen var det mest mys framför tven resten av kvällen. Men lite filmer och så med.

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Har ätit lite mat med Stefan och Magnus har även varit här på besök. Fast nu är det uppe i Örby och spelar pingpong. Det är inte min grej att göra det så jag stannade hemma. Har införskattat mig lite godsaker istället. Bland annat, bullar och Marabou Daim, men även lite frukost tills imon.
Sitter just nu och kollar på "Efterlyst" och det är inte klockt vad rörande det är.
Att man kan med att lämna bort sitt eget barn! Det är nått som jag aldrig i hela itt liv skulle kunna med att göra! Usch, jag blir ju ledsen genom att bara tänka på saken! Stackars flicka!

Imorgon är det tisdag och det innebär att då blir det ett nytt besök på Mödravårdscentralen. Men innan det har jag bestämt mig för att vandra bort till körskolan och göra ett och annat prov. För nu är det inte lång tid kvar tills jag ska göra mitt teoriprov. Hoppas bara det går vägen! :)

Nu måste jag fortsätta kolla, det är ryskigt spännande! :)

På återseende!

Over and out!

Johanan

Det blev Lygnevi i alla fall i lördags

Det blev faktiskt Lygnevi i lördags. Första för året och kul var det med. Och tur med vädret hade vi med. Soligt och skönt. Fast det blåste vädligt mycket. Men det störde inte oss där vi satt och hade det mysigt :).
Men precis som vanligt var förfesten roligast. Det kom en massa käningar och folk som man aldrig innan hade sett. Fast det var kanske inte så konstigt med tanke på var vi stod. Vi hade nämligen ställt oss precis längs vägen där det sedan skulle bli parkering.

När klockan började närma sig tio traskade vi upp till banken för att ta ut pengar och sedan vandra ner till Lygnevi igen.  När vi vandrar ner blir det mycket prat och jag träffar en hel del personer som jag inte träffat på ett tag. Kul!  Men när vi skulle gå in blev det dyrare att gå in denna gången. 200 kronor kostade det per person. Fast det var la kanske inte så konstigt med tanke på vilka som spelade. Undra då hur mycket de kommer att kosta den 17 juli när Robert Gustavsson kommer. Tur då att jag inte ska dit. Jag har ju annat för mig då. Jippie!

Bilder från våran lilla förfest:


Lukas, Dennis och Bägon

Viktor, Edvard och Stefan


Bägon, Viktor och Ludde


Ekan, Mikael och Edvard


Det var lördagens händelse. Söndagen och dagens händelser kommer i ett senare inlägg, för nu är det dags för hockey! Sverige-Frankrike. Go go Sweden! :)

På återseende!

Over and out!

Johanna

Lygnevi ikväll?

Känner verkligen av att man låg ute i solen lite för länge igår. Dessutom utan solskydd. Jag hoppas verkligen inte att det händer nått alvarligt. Fast jag solade visserligen inte magen heller. Så det är nog rätt så lugnt. Blir nog till att jag smörger in mig sedan när jag kommer hem och ska vissa mig i solen :P

Till kvällen blir det nog att vi vandrar till Lygnevi och festar lite i partyvgnen. Som sakt så kommer ju Scotts och Lars-Kristerz.  Det kan nog bli ett jäkla drag och jag kommer att ha så kul. Även om jag kommer att vara nykter. Men det skiter jag i. Jag tycler faktiskt helt ärlit att det är roligare att vara nykter och kolla på alla andra än att vara dragen och kanske göra bort sig i stället. Plus att man blir ju inte allid så baiks dagen efter...

Gå in på http://www.lygneviloge.se/program.html och kolla in årets program. Kommer en hel del kändisar i år. Bland annats Robert Gustavsson! Wohooo! Jag längtar!




Ska kila nu, jobbet kallar

På återseende!

Over and out!

Johanna


Solbrun första maj!

Vilken gårkväll måste jag först bara skriva!

Men denna dag har inte varit sämre. Vaknade runt tio och gick då upp och åt lite frukost. För min del blev det som sakt fruktsalladen från igår. Mums! :P Efter frukosten bar det av bort till Mikael och fixa med den där bilen igen. Fast det är ju itne riktigt så att det är någon tjejgrej så jag och Maluo höll oss till solen och fick en hel del färg. Så nu känner jag mig lite brunare än innan i alla fall.

Men strax bär det av hem till mig för i morgon är det lördag och det betyder precis som vanligt jobb för min del och även pengar :P  Och till kvällen blir det nog Lygnevi. Åreta första och det innebär stor främmat från bland annat Scotts och Lars-Christers. Trevligt! Kommmer nog komma grymt mycket folk i alla fall :)

Jaja, nu ska jag packa mina saker så ska jag se om jag kan skriva nått när jag kommer hem. Om datorn är fixad vill säga...

Men så länge;

På återseende!

Over and out!

Johanna

Fullspekad kväll

Är riktigt nöjd med denna kvällen. Blev först att vi for till Mikael och fixade och kolla lite med bilen. När klockan sedan började närma sig tio snåret for vi alla hem till Stefan och fixade lite mat som vi hade köpt. Idag serverade Johanna taco med kyckling i ställlet för köttfärs, och till efterrätt min efterlängtade fruktsallad. Fast inte med glass eller grädde ute med vaniljvisp. Mums sa det i magen :) Och gjorde extra mycket så jag kan ha det till frukost imon. Fast dock inte med någon vaniljvisp :P
Blev även att vi kollade på lite filmer. Bland annat Patrik 1,5 och Yesman. Två riktigt bra och roliga filmer. Båda kan jag då rekommendera! :)

Nu ska vi i alla fall sova och imon blir det till att åka och kolla med bilen om den funkar som den ska och även att vi far hem till mig. Förberedda lite inför Lygnevi på lördag. Stefan har fått för sig att vi ska åka dit. Han kan ju visserligen göra sällskap med mamma och pappa. Men vi får se hur det blir. Det är ju två dagar kvar :)

Natti natti på er!

På återseende!

Over and out!

Johanna

RSS 2.0