Vilken jobbig natt!

Gud vilken jobbig natt jag har haft! Som jag skrev precis innan jag gick och la mig igår så hade jag en mensvärksliknande känsla och tryck mot svanskotan. Och när jag gick och la mig kände jag hur det bara blev värre och värre. Men till slut kunde jag somna, men det var svårt att hitta en sovställning som var skön. Hur jag än la mig så gjorde det på nått sätt ont.
Men som sagt så somnade jag till slut. Men jag kan ju inte precis säga att jag inte har vaknat i natt. För det har jag verkligen varit. Tror jag vaknat mellan tre och fem gånger. Och då har jag legat och vridit mig för att försöka få ett skönt sätt att somna om på. Men näehe då. Fast till slut så somnade jag om. Och så har min natt varit. Vaknat av smärta, försökt hitta en bekväm sovställning och återigen somnat.
Men i morse när jag gick ut med hunden kände jag att jag fick en värk och sedan efter en stund igen så kom en till. Men det är inte så att de kommer regelbundet. Utan de kommer lite då och då, när de själva vill. Vissa gånger har det gjort riktigt ont och vissa har bara gjort lite ont. Typ som kramp, eller dålig jämförelse kanske. Men liknande i alla fall. Så efter frukosten gick jag raka vägen in till tvn med riskudden i högsta hugget och la den på magen. Det var inte helt fel! :) Även med värma på kom värkarna men inte lika smärtsamma som innan. Skönt!

Till slut ville jag inte ligga ner längre så jag bestämde mig för att även idag baka något och idag fick det bli bröd, eller frallor. Under tiden de stod på jäsning vandrade jag i i duschen och under tiden jag duschade kändes det som om alla värkar och sammandragningar bara försvann. För nu när jag sitter här så har jag inte känt nästan någonting. Och då var det 30 minuter sen jag duschade. Härligt! Då kanske man kan slappna av lite i alla fall och försöka o´koncentrera sig på något annat :)

Ska kolla runt lite nu och se om det står något intressant. Men garanterat kommer jag tillbaka och uppdaterar er på min situation :) Men så länge;

På återseende!

Over and out!

Johanna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag lottar två presentkort värda 500:-

i valfri affär på bloggen.

Alla kan delta :)



http://troublewhore.blogg.se/

2009-06-16 @ 14:02:21
Postat av: Michelle

Härligt! Det kommer nog snart, när du minst anar det :D



Packat ner tofflor och "läppbalsam" ?

Det är superbra saker att ha med: D



Kram

2009-06-16 @ 15:47:36
URL: http://snuttisens.blogg.se/
Postat av: Pauline

åh tack så mycket, jag gillar dem också!

Hoppas att du får en liten snart!

2009-06-16 @ 15:51:47
URL: http://paulinesofialovisa.blogg.se/
Postat av: Amanda

Dom där nätterna är inget vidare. Jag minns precis hur det var att ligga där och vrida och vända på sig men inte kunna komma till ro. :oP

2009-06-16 @ 17:06:23
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Annie

Åh va roligt johanna, snart är det dags :D

2009-06-16 @ 18:47:36
URL: http://hallonflikka.blogg.se/
Postat av: angelica

Jag drömde faktiskt om dig inatt. Att du fick en son :P

2009-06-16 @ 19:20:25
URL: http://inevercry.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

hoppas bebis "tittar" ut snart :-D!

2009-06-16 @ 19:28:31
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0