Sega måndag!

Veckans första dag har nu gått förbi och det första som hände idag (förutom att vakna med mera ) var att Kultkalaset på skolan började. Verkade faktiskt mycket tråkigare denna gång om man jämför med de andra året. Men det är ju visserligen bara en dag som varit ännu men i alla fall. Men men, skönt är det ju i vilket fall för man slipper ju en del lektioner vilket är ett STORT plus! :) * ha ha *

Dessutom idag så ska min älskade med hem. Det känns en aning konstigt att säga det nu faktiskt. Vi har ju bott i hop i princip sedan vi blev tillsammans för snart ett år och fem månader sedan :D Men till sommaren blir det förhoppningsvis ändring på det! Jippie! :) Så jag ska få inreda våran egna lya återigen förhoppningsvis :) Längtar.! 

Som även händer denna vecka är att mamma fyller 42 år, vi ska till Örby och dels kolla på huset men även övernatta hos svärfar och "svärmor" och säkert en massa mer. Känns som det blir en hektisk vecka faktiskt. Men men, det gör inget. Bara jag hinner med hunden och hästen! :)

Ska kila

På återseende!

Over and out!

Johanna

Mamma längst till höger blir nu 42 år på onsdag! Grattis lilla mamma! <3

Kommentarer
Postat av: madde

kattutställning*

2009-04-20 @ 17:02:01
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0