Jag känner mig urdålig!

Jag kan verkligen inte få för hur urdålig jag har blivit på att skriva. Varje dag tänker jag att: Näe, nu får jag skärpa till mig. Men hur i hela friden går det? Jag har tid till det men det är nog hon den där lata Johanna som kommer fram och säger att hon har så mycket annat att göra. Fast det har hon inte egentligen... Men nu när jag har suttit här ett tag tar jag mig tid att skriva. I framtiden kommer jag tvinga mig själv att skriva. Som tex nu när Emil sover finns det lugn och ro att skriva i.
Mycket har hänt sen jag skrev förra gången. Bland annat har vi kommit i ordning i lägenheten och jag har nästan fått det precis som jag vill ha det. Fast det återstår ju ändå lite små saker som jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig till med.
Emil växer så det knackar och är nu fem månader, två veckor och fyra dagar. Och han lär sig saker i racerfart nu med :) Härligt tänker ni. Men icke sa nicke. Eller jo visst är det kul att han är så framgångsrik och så. Men det finns lite jobbiga saker i det också. Men men, det är ju livets gång :) Dessutom då var vi i måndags hos fotografen och tog halvårs fotografering. Ni ska bara se hur underbart min lilla son är. En riktig linslus må ni tro! :)Jag lovar att lägga upp några bilder på honom i slutat av inlägget.
Även babysimmet som vi började på är snart slut. Sista gången är på onsdag och då blir det fika på kaskad och sedan hos en mamma efter badet. Det är faktiskt lite tråkigt att det redan är slut. Fast vecka två sätter vi igång igen. Emil är ju så störtskön i vattnet. Jag ska ta några foton i vattnet på onsdag så ska ni få se :) När alla andra gå i så vänder de sig mot oss med en gång. Emil är så lycklig i vattnet vilket gör det så mycket roligare att gå! Han spratlar med hela kroppen och, ja det går inte att säga något annat än att det är mitt fel att han är som han är ( jag badade ju innan förlossningen. Vem vet, det kanske är därför han är som han är :P ).
Näe nu ska jag ta pch kila. Men jag lovar att komma tillbaka :)
Ha det så bra!
Kram Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0