Dagens rätt, pizzabullar

Mums med mat, ännu mera mums när det är nått extra gott. Efter våran långpromenad i dag tog vi oss an att göra pizzabullar jag och Wilma. Det var inte igår vi gjorde det kan jag ta och tala om. När degen hade jäst klart och det var dags att kavla ut de var det tvunget någon liten flicka som skulle vissa att hon hade bakat och började ta mjöl i hela ansiktet, vilket även smittade av sig till den större flickan. Väl utkavlad var det bara till att vräka på själva maten. Idag serverades pizzabullarna med tonfisk, ost, fin krossade tomater med basilika, skinka och champinjoner.  Precis lagom mycket.

Efter maten var det dags att skynda sig ut för att hinna med att rida innan det blev allt för mörkt. När hästen väl var sadlad och tränsad var de bara att sitta upp och vandra iväg. Ikväll var det lite småskönt att komma ut. Dels för att Emma var med men ( alltid trevligt med sällskap ) också för att hästen var lite extra sprallig idag! :)

Så nu sitter jag här precis inkommen och ska istället ge Doris hennes "goda" Priima (köttfärs liknande mat. Mycket rik på mineralar, vitaminer och protoin. Precis de hon behöver :) )och sedan ta oss en sväng ut i det kalla mörka kvällen.


Wilma penslar på ägget på bullarna som strax ska in i ugnen


Klara och ska nu stoppas in i munnen och ner i magen :)



På återseende!

Over and out!

Johanna

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh kan man kanske få receptet*ser så gott ut

vad händer idag då?

2009-03-11 @ 08:02:53
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Anonym

muums :)

2009-03-11 @ 15:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0