Ny dag, nya möjligheter

Ny dag betyder nya möjligheter. Denna dag har bjudit på körlektioner på bilskolan till ridlektioner med hästen. Allt har gott kanon.

På bilskola övade vi lite på dragläge bakar med olika svårighetsgrader och även att backa. Det går framåt kan jag säga. Mycket kul när man känner att det man gör blir lyckat. Efter det bar det av hemåt där det blev att först gå ut med Dorisen och sedan få i sig lite mat och därefter bege sig ut till hästen för att ta sig en runda i skogen och sedan öva på lite kavalettibommar. Vilket gick bättre än vad jag hade förväntat mig eftersom han har stått still i ett halv år på grund att två allvarliga skador. Efter ridturen var klar var det dags för mockning ocg därefter blev det till att fixa en ny hage. För de hagar vi har nu är så otroligt leriga. Så nu var det dags för en ny till honom. Hoppas det håller sig fri från lera ett tag.

Måste kila, ska ta in hästen och även hämta mat åt Doris. Blir nog även att lämna två brev som kom fel. Skulle bort till kusinen...

På återseende!

Over and out!

Johanna

Kommentarer
Postat av: Annie

Vad spelar det för roll hur det var för din mamma :S:-O

2009-03-05 @ 20:25:46
URL: http://hallonflikka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0